domingo, 20 de febrero de 2011

Sopar de la fam

Ahir, dia 19 de Febrer, en el local Joan XXIII de la Parròquia de Santa María Magdalena de Viladecans, és ve celebrar el Sopar de la fam, on Rosa Mª Ortiz, cooperant en el 3r Món va fer una petita explicació sobre la seva experiència els últims anys amb projectes solidaris a Guatemala i El Salvador.

Al sopar, vam poder veure un petit documental sobre la pobre realitat d'aquets països, fent especial énfasi en la situació nefasta que viu la dona en el 3r Món, on pràcticament no hi compta per a res. Desprès es va fer una petita estona d'oració, amenitzada pels joves i monitots de l'Esplai Llumvi, i acte seguit vam fer l'acte simbólic de menjar un tros de pa amb oli, en solidaritat amb la gent del 3r Món.

Hi va haver una gran afluència d'assistents, on Mn. Manel Simó va agraïr la presència de tots ells, i també els donatius que es podien fer de manera voluntària. Mn Manel Simó, portará, al mes de març, tots els diners recaudats, que de ben segur serán de gran ajuda pels projectes solidaris que duu a terme la parròquia a Guatemala i El Salvador.

No hay comentarios:

Publicar un comentario