miércoles, 27 de abril de 2011

Hem recuperat l’Aplec de l'Ermita de Sales

El passat dilluns de Pasqua vam recuperar l'Aplec de l'Ermita de Sales

Desprès de molts anys sense celebrar, i qüasi passar a l'oblit, aquesta tradició que havia estat arrelada al poble de Viladecans durant segles, aquest any s'ha pogut recuperar gràcies a totes les persones que hi han possat l'entrega, l'esforç i dedicació per a poder gaudir del nostre aplec i rependre aquesta centenària tradició.

Va ser una diada maca i molt emotiva, la pluja va donar treva, tot i que semblava que anés a caure un xàfec en qualsevol moment, tot i això, la prop de vuitantena de persones que van asistir a l'aplec, van poder gaudir d'una exelent cantada de caramelles a càrrec de la coral viladecanenca Som i Serem. Acte seguit es va celebrar l'Eucaristaia a l'esplanada de davant mateix de l'ermita, acompanyada i amenitzada pels cants dels joves de les nostres parròquies. La missa va comptar amb la presència de tots els sacerdots de les parròquies de Viladecans.


Per finalitzar aquesta diada, els assistens van poder gaudir d'una magnífic dinar, tothom amb el seu tiquet prèviament pagat, d'una exelent paella. Va ser el moment d'entaular-se i compartir estones de convivència i experiències viscudes, tots a la mateixa taula. És just felicitar als organitzadors de l'aplec per haver-nos fet gaudir de nou d'aquesta tradició centenària, i animar-los a que no només es recuperi aquest acte, sinó que també es puguin celebrar actes en un lloc tant bonic i emotiu com és aquest lloc, amb tanta i tant història del nostre poble, Viladecans.



No hay comentarios:

Publicar un comentario