martes, 16 de agosto de 2011

Acollida de joves de la Jornada Mundial de la Joventud Madrid 2011

El passat diumenge van visitar la nostra parròquia un grup de joves de la ciutat i regió canadenca del Québec, i que han passat uns dies d'acollida a l'escola Sant Gabriel de Viladecans. Es va celebrar la missa amb aquets nois i els seus responsables, on es van poder adaptar prou bé, es va fer la segona lectura íntegrament en francès, i l'homilia va ser traduïda en part pel germà Alejandro. A més van ser partíceps de l'ofrena i ens van deleitar amb dos cants finals, propis de la seva terra i d'allà on venen.


Aquets joves han passat uns dies d'acollida a la nostra ciutat en el marc de la Jornada Mundial de Joventut que se celebrarà a Madrid del 16 al 21 d'agost. Aquets dies s'han organitzat en les diferents diòsecis de Catalunya, activitats per aquets joves que venen d'arreu del món per a acabar pelegrinant a un lloc comú: Madrid. L'acte central de l'acollida catalana va ser la jornada que es va celebrar a Barcelona, concretament al parc del Fòrum, on es va celebrar la santa missa al matí i on els joves van poder gaudir de concerts i d'altres activitats per la tarda, com per exemple una visita al temple de la Sagrada Família.


L'estada dels nostres companys i amics canadencs va finalitzar el dilluns, dia de la celebració de la Mare de Deu, a la parròquia de Sant Joan amb una missa, un cop més dinamitzada amb lectures en castellà i francès, i una homilia també en francès, i on un cop més ens van oferir un cant final de comiat. Aquets joves també van tenir un bonic detall al signar i entregar a la parròquia una bandera de la seva ciutat i regió, el Quebec, com a símbol de gratitud per l'estada i l'acollida a Viladecans. Esperem que gaudixin un munt de l'experiència, tant ells com tots els joves que participaran d'aquesta Jornada Mundial de la Joventut que se celebrarà a Madrid.



No hay comentarios:

Publicar un comentario