martes, 3 de abril de 2012

Celebració del dia de Rams

El passat diumenge 1 d'Abril, i sent fidels a la tradició, es va celebrar a les 12 del migdia, el dia de Rams, el dia de l'entrada triunfal de Crist a la ciutat de Jerusalem. I com és costum es va fer l'acte de benedicció de les palmes i rams d'olivera a fora, a l'explanada de la nostra parròquia. Es va llegir una oració, l'Evangeli i vam cantar el Parenostre abans de proseguir amb la celebració a dins de l'església. Cal destacar la numerosa participació de tot el barri, arribant a omplir qüasi la totalitat de l'esplanada de l'església. Aquest fet ens dona esperançes per a seguir creixent en comunitat.



Un cop acabada la benedicció de Rams es va celebrar l'eucaristia, que com en l'esplanada, vam comptar  amb una alta participació de gent de la nostra comunitat, omplint qüasi totalment l'afonament de la nostra església. La celebració va comptar, com sempre de la participació dels infants i joves de l'Esplai Llumvi, amb els cants durant tota la celebtració. 



En aquest acte també vam recordar a la nostra estimada Pepita, resident de C.S.S. Frederica Montseny i feligresa de la nostra parròquia durant molt de temps, que ens va deixar ara fa un mes. L'eucaristia és el millor record que podem fer d'ella. 

Podreu seguir tots els actes d'aquesta Setmana Santa en la aquesta web en la secció "Agenda" que es troba a la columna de la dreta d'aquesta pàgina. Gràcies a tothom per la participació en tots els actes de la nostra parròquia i seguir, poc a poc, creixent en comunitat i pel camí que ens marca Jesús. Molt bona Setmana Santa a tothom!

No hay comentarios:

Publicar un comentario