miércoles, 28 de octubre de 2015

PARRÒQUIA SANTA MARIA MAGDALENA, 25 D’OCTUBRE 2015





Aquest diumenge a la Parròquia Santa Maria Magdalena ha tingut lloc el relleu de Mn. Manel Simó i Tarragó, per a Mn. Frederic Esteve Cañameras.
A les 12 es va celebrar la missa de Rebuda del nou rector: Mn. Frederic Esteve i d’acció de gràcies pel ministeri pastoral de Mn. Manel Simó, la celebració va ser presidia pel nostre Bisbe: Mons. Agustí Cortés i Soriano, també hi van celebrar tots els mossens de la nostre ciutat.
La parròquia estava plena de gom a gom i van voler estar presents feligresos de les tres parròquies i de l’església Mare de Déu de Montserrat.
El cant de fi la celebració deia:
Marxem en Pau per les places, pels carrers del món.
Marxem en Pau per les places, un nom portem al front:
Hem de cantar l’esperança que és alba d’un demà;
Hem de mostrar, estimant-nos, que el món nou ve ja.
Marxem en Pau per les places,
Diguem tot el que hem vist sense por.
Des de el grup de Pastoral de la salut volem donar les gracies a Mn. Manel per aquets anys que ha estat a la parròquia, ha estat un mestre i un company per a totes les voluntàries i agents de la pastoral de la salut, amb ell hem après a saber estar a prop de les persones grans i de les persones malaltes.
Esperem seguir junts: en Mn. Manel, Mn Frederic i tot l’equip de la pastoral i compartir junts les estones de companya, recolzament i alegria amb tots els avis, malalts i totes les persones que ho necessitin.


No hay comentarios:

Publicar un comentario