martes, 21 de junio de 2011

Acaba el curs escolar, acaba el curs de catequesis de la nostra parròquia

Petita reflexió sobre el curs 2010/2011 a la nostra parròquia

En els calendaris d'astrologia podem classificar les quatre estacions de l’any: Primavera, estiu, tardor i hivern; En la vida laboral: Temps laboral i temps de  vacances; En la vida Cristiana: Temps d’Advent, temps de Nadal-Epifania, temps durant l’any, temps de Quaresma. En la vida civil en diem: curs escolar; La vida de formació: catequesis per a nens, catequesis d’adults, grups de vida creixent, activitats lúdiques, tallers de manualitats, de lectura, cant coral, teatre, etc. Fem com els escolars, de setembre a juny, sense parar, a tot hora.



Les parròquies, les esglésies, sempre hi som d'una manera o una altre, organitzem esplais i activitats per infants,  ens adaptem a les necessitats e intentem donar el servei que Jesús ens va dir que teníem de donar e intentem donar el que la societat ens demana. Sempre busquem fer arribar i transmetre aquells valors pels quals molta gent ja ha lluitat, i que en ocasions ha donat la vida, com el propi Jesús.

Són aquestes ganes de fer coses, d'ajudar als altres, de realitzar un servei, totalment voluntari, i sense lligar a ningú el que ens omple d'una manera inmensa, i que alhora dóna un sentit especial a la vida, i a la feina a la que ens dediquem, sigui quina sigui dins de la parròquia, dins de la comunitat en que ens trobem.



Desprès trobem els grups de la Pastoral de la Salut. Els grups de pastoral, que fem? hi ha de tot,  pastoral de la salut i som durant tot l’any, els malalts no tenen vacances, Jesús en aquets 2011 anys encara no n'ha fet mai, Ell de tant en tant puja a la muntanya i fa un reses amb el seu pare.

Des de aquest blog i lloc web de la parròquia, volem desitjar-vos bon estiu a tots aquells que marxeu i dir-vos que nosaltres seguirem al peu del canó, amb totes les nostres activitats: Casal d'estiu per a nens, visites al Centre Socio-Sanitari de la Federica Montseny, que com cada any els nens del esplai i faran una actuació per animar i compartir amb els avis i residents de la residència el proper dia 28 de juliol a les 11h., i al que tothom hi és convidat.
         


Les comunitats cristianes de Viladecans, i en especial la nostra comunitat de Santa Maria Magdalena, us volem donar les gràcies per tot el suport rebut, i alhora dessitjar-vos un molt bon estiu a totes i tots, com ja sabeu seguirem al peu del canó, no deixeu de seguir-nos tant per al lloc web com per les activitats que anirem realitzant. Molt bon estiu!

Comunitat cristiana de Sta. Maria Magdalena de Viladecans


No hay comentarios:

Publicar un comentario