viernes, 30 de septiembre de 2011

L’Amparo ja te 100 anys

L’Amparo es una resident del Centre Socio-Sanitari Federica Montseny, i el dia 8 d’agost va complir 100 anys, així doncs l’Amparo ja te un segle de vida. L’Amparo es una "enciclopèdia" en la ciència de la vida, et pot explicar 100 anys d’històries, de fets històrics, et pot explicar contes de pastorets o de fades. Et pot recitar poesies de Garcia Lorca o cantar-te saetas.


L’Amparo es companya d'en Francesc Santa Creu, de la Teresa, del José, de la Maria. És una dona molt gran i molt estimada dins del centre i per a totes les persones que la coneixen. El mes de setembre la va visitar el molt honorable Alcalde de Viladecans, el sr. Carlos Ruiz per felicitar-la, fet que l’Amparo esperava i va rebre amb molta il·lusió.

El divendres dia 16 de setembre, el centre i els companys li van voler regalar una festa i ens van convidar a compartir amb ells aquest moments tant tendres i feliços, i allà vam estar. El divendres 23 , vam celebrar  l’eucaristia i Mn. Manel Simó va voler felicitar-la i desitjar-li una feliç, en nom de tota la comunitat Cristiana de la nostra Parròquia.  
Moltes felicitats Amparo!

Recull d'imatges de l'esucaristia de divendre 23 de setembre:
https://picasaweb.google.com/114082831360707802204/2011PS100ANIVERSARIDeLAMPARO?authkey=Gv1sRgCNTkuJbG0ImI-gE

No hay comentarios:

Publicar un comentario