miércoles, 12 de septiembre de 2018

Full Nº 588, PARRÒQUIA DE SANTA MAGDALENA DE VILADECANS 9/9/2018; DIUMENGE XXIII

PARRÒQUIA

DE SANTA MAGDALENA
DE VILADECANS
9/9/2018   Nº 588
DIUMENGE XXIII



¡Recordad que cuanto más os donéis a los demás, tanto más recibiréis vosotros mismos y seréis felices!                                                 
              Papa Francisco
PREGUEU PER MI.
Francesc vol una Església que no sigui autoreferencial, que no busque honors ni privilegis, sinó que aprenga a ser servidora del món. Una Església que estiga a prop dels més pobres, dels desvalguts i dels últims de la societat. Una Església que busque nous camins i que dialogue amb tothom, fins i tot amb els adversaris. O més i tot amb els adversaris. Una Església que, afable i amable, siga per al nostre món, signe de pau i d´esperança.

Els qui han acusat el papa Francesc, haurien de recordar la denúncia de Sant Pau als qui "insubordinats, parlen sense solta ni volta i són seductors, perverteixen famílies senceres per interessos vergonyants" (Tt 1:10-11). I també les paraules del papa Sant Gregori el Gran quan demana als pastors "evitar les coses falses". Sant Gregori denunciava aquells que van amb "maquinacions astutes" i també els qui tenen l´argúcia de mostrar "allò que és fals com si fóra autèntic". (Tractats Morals de Sant Gregori sobre el llibre de Job).

Cal que els cristians demanem a Déu que sostinga i done llum i força al papa Francesc per fer front als atacs injustos que està rebent.
Pare Josep Miquel Bauset osb

L’EVANGELI DEL DIUMENGE
Aquest diumenge trobem una imatge de Jesús molt eloqüent: Ell és el qui "obre" portes i finestres, el qui porta la llibertat, el qui dóna la paraula als qui mai no són escoltats i el qui dóna la Bona Notícia als qui mai no l'han poguda escoltar. Si coneixem aquest Jesús, ¿ens podem estar de compartir aquesta meravella amb els qui no el coneixen? 
Mn. Josep Maria Romeguera


AVISOS:

1)   Este curso empieza con la mala noticia del nuevo destino de nuestras queridas hermanas Vedrunas. La Hermana Ana Carrillo Tejero es destinada a una comunidad de Barcelona. Aunque continuará su presencia entre nosotros I la hermana Francisca Martínez Martínez es enviada a la casa madre de Vic. Sabéis que os echaremos en falta. El viernes 21 de setiembre a las siete de la tarde en Santa María de Sales: misa de acción de gracias por su ministerio. Muestra de fotos y picapica. Por favor informad de vuestra participación. En esta foto se muestran el Cáliz y las patenas que nos han regalado. Muchas gracias por todo!
2)   Además del blog de nuestra parroquia: santamariamagdalenaviladecans. blogspot.com. Ya se puede acceder a una muy buena página web sobre las parroquias de Viladecans y Sant Climent.
3)   Pregúntate de todo corazón, en qué puedo ayudar a mi parroquia? Catequesis de Comunión, Grupos de limpieza parroquial, Esplai Llumvi. Catequesis de Confirmación, Misa Familiar, Cristians en diàleg. Teresa de Calcuta, Vida Creixent, Ven i verás, Pastoral de la salud, Ensayo de cantos. Consejo pastoral. Economía…
4)   Viernes día 14 de setiembre a las 17 h. reunión de catequistas y de monitores del Esplai Llumvi.
5)   Sábado 15 de setiembre a las 10 h. de la mañana reunión del Consejo Pastoral.
6)   Las catequesis de comunión se realizaran los viernes de 5’30 a 6’30 h. Viernes 21 y 28 de setiembre a la misma hora inscripciones.

Despacho parroquial: viernes de 5,30 a 7 h. 
Mn. Fredi 649.630.448. frediesteve@yahoo.es 
Enllaç del nostra blogger:
parròquies de Viladecans:

No hay comentarios:

Publicar un comentario