lunes, 14 de enero de 2019

Full Nº 606; PARROQUIA DE SANTA MARIA MAGDALENA VILADECANS 15/1/2019; BAUTISMO DE JESÚS

PARROQUIA
DE SANTA MARIA MAGDALENA
VILADECANS
15/1/2019  Nº 606
BAUTISMO
DE JESÚS

La pequeñez es libertad. Quien es pequeño —en sentido evangélico— es ligero, está libre de todo deseo de aparentar y de cualquier pretensión de éxito.    Papa Francisco                      


L’EVANGELI DEL DIUMENGE.
S'acaba el Nadal de les tradicions i de la cultura. També el del comerç. Però continua el Nadal de la celebració litúrgica amb el Baptisme del Senyor.
És ocasió per a renovar les nostres promeses baptismals, la nostra militància:
-        Pel Baptisme–Confirmació vam ser units a Jesucrist, “el Fill estimat”.
-        L’Esperit que hi vam rebre ens va donar la identitat de fills estimats de Déu, germans en la comunitat que és l’Església: "La meva mare i els meus germans són els qui escolten la paraula de Déu i la compleixen" (Lc 8,21) Doncs som-hi!
                                                     Mn. Josep Maria Romeguera


AVISOS:
1)   Curso general de liturgia. Para la formación de agentes de Pastoral Litúrgica. Días 26 de enero, 23 de febrero, y 23 de marzo de 2019. De 10 a 13 h. de la mañana en la rectoría de Castelldefels. Comunicad con el sacerdote de vuestra parroquia. Organiza: el Consell Arxiprestal de Brugers. Colabora: Vicaria episcopal del Llobregat i delegació de Pastoral Sacramental y Litúrgica.
2)   Jueves 17 de enero. A las 11 h. misa en la residencia Federica
3)   Viernes 18 de enero. A las 19 h. Inicio de la semana de oración para la unidad de los Cristianos.
4)   Sábado 19 de enero a las 18’30 h. Misa Familiar.
Comiat de Mn Joan Puig i Mn Sebastià Payà, de la parròquia de St. Joan Baptista.
El proper diumenge 20 de gener, Festa de sant Sebastià, a les dotze del migdia, a la parròquia de Sant Joan Baptista, es celebrarà l’eucaristia d’acció de gràcies, en el comiat del qui ha estat el rector de la parròquia, després de 37 anys, Mn Joan Puig i Mas, fill de Sant Martí de Centelles i que ja ha complert vuitanta anys.

En la mateixa celebració s’acomiadarà a Mn Sebastià Payà, qui ha estat diaca adscrit a la mateixa parròquia durant 27 anys, havent-se dedicat a la Pastoral de la Salut i jubilat del servei religiós de l’Hospital de Sant Llorenç, de Viladecans, fa dos anys. La nostra parròquia de Santa Maria Magdalena, s’incorporarà a aquesta celebració, per això, en aquesta ocasió, no s’hi celebrarà la missa de les 12 h. Acabada la celebració litúrgica hi haurà un refrigeri al pati exterior de la parròquia.
1)   Entrada de Mn Frederic Esteve, com a nou rector de la parròquia de St. Joan i de Mn. Mn Josep Maria Gómez Del Perugia com a diaca adscrit.
El dissabte 26 de gener, a les set de la tarda, en la celebració de l’eucaristia concelebrada que presidirà Mons. Agustí Cortés, bisbe de Sant Feliu de Llobregat, entrarà com a nou rector de la parròquia de Sant Joan Baptista, Mn. Frederic Esteve Cañameras. Tanmateix s’incorporarà a la parròquia de Sant Joan Baptista, Mn Josep Maria Gómez Del Perugia, qui ha estat encarregat de la parròquia de Sant Climent, des de l’any 2005, fa tretze anys, de la qual se n’acomiadarà properament. Mn Josep Maria, també s’incorporarà a la parròquia de Sant Maria Magdalena, de la qual continua essent-ne rector, Mn Frederic Esteve. Preguem pel bon fruit pastoral d’aquesta nova reorganització, tot donat gracies a Déu per totes les seves benediccions!

SETMANA DE PREGARIA PER LA UNITAT DELS CRISTIANS
L’Església celebra del 18 al 25 de gener la Setmana de pregària per a la unitat dels cristians, amb el lema “Cerca la justícia i només la justícia”, en la qual totes les comunitats demanen al Senyor “Que tots siguin u, com tu, Pare, estàs en mi i jo en tu” (Jn 17, 21). 
Dóna´m la mà,
dóna´m la veu
i proclamem que
tot està per fer,

tot és possible avui,
fem sentir arreu
com s’exalta el vell desig
d’un món millor. 
                                          Miquel Martí i Pol
Recordem els nostres germans que han anat a la casa del Pare:

Paquita Mey, formo parte de las mujeres fundadores del grupo de voluntarias del taller de costura, animación a las mujeres  “Teresa de Calcuta” de nuestra parroquia.
Ángela Martinez Caparros,
Enfermera de hospital de Sant Llorens.
Josefa Rebollo Contreras.
 



bisbat de Sant Feliu
parròquies de Viladecans:
Enllaç del nostra blogger:
amics de l’ermita de la Mare de Déu de Sales





No hay comentarios:

Publicar un comentario