domingo, 1 de septiembre de 2019

Full 638; PARRÒQUIA DE SANTA MARIA MAGDALENA, DE VILADECANS 1/9/2019. SETMANA XXII, DEL TEMPS DE DURANT L’ANY


                 PARRÒQUIA

DE SANTA MARIA MAGDALENA,
DE VILADECANS
1/9/2019. Núm: 638.
SETMANA XXII,
 DEL TEMPS DE DURANT L’ANY

En la relación diaria con Jesús y en la fuerza de su perdón encontramos nuestras raíces.           Papa Francisco.

EVANGELIO DEL DOMINGO Lucas (14,1.7-14)
En sábado, Jesús entró en casa de uno de los principales fariseos para comer y ellos lo estaban espiando. Notando que los convidados escogían los primeros puestos, les decía una parábola: «Cuando te conviden a una boda, no te sientes en el puesto principal, no sea que hayan convidado a otro de más categoría que tú; y venga el que os convidó a ti y al otro, y te diga: “Cédele el puesto a este”. Entonces, avergonzado, irás a ocupar el último puesto. Al revés, cuando te conviden, vete a sentarte en el último puesto, para que, cuando venga el que te convidó, te diga: “Amigo, sube más arriba”. Entonces quedarás muy bien ante todos los comensales. Porque todo el que se enaltece será humillado; y el que se humilla será enaltecido». Y dijo al que lo había invitado: «Cuando des una comida o una cena, no invites a tus amigos, ni a tus hermanos, ni a tus parientes, ni a los vecinos ricos; porque corresponderán invitándote, y quedarás pagado. Cuando des un banquete, invita a pobres, lisiados, cojos y ciegos; y serás bienaventurado, porque no pueden pagarte; te pagarán en la resurrección de los justos».
PER PENSAR-HI.
Compartint taula Jesús continua sent un bon pedagog. La qüestió de fons: deixem que Déu "regni" en tot o ens autoproclamem "reis" que volen cobrar recompenses immediates? L’única recompensa que val la pena és aquella que no guanyarem, perquè ens és donada com a regal: la vida amb el ressuscitat. (Lc 14,15). L’Eucaristia n’és el sagrament.
No oblidem qui són els "primers" per Jesús: qui passa fam i set, qui està malalt i a la presó, qui va nu i qui és foraster, qui plora i qui és perseguit... #LaLlarÉsLaClau #FreeOpenArms #VolemAcollir #PuertoSeguroYa #ObrimFronteres #OceanViking #stopmaremortum
Mn. Josep Maria Romaguera
Pregúntate de todo corazón, en qué puedo ayudar a mi parroquia? Catequesis de Comunión, Grupos de limpieza parroquial, Esplai, Catequesis de Confirmación, Misa Familiar, Cristians en diàleg. Teresa de Calcuta, Vida Creixent, Ven i verás, Pastoral de la salud, Ensayo de cantos. Consejo pastoral. Economía…Unámonos a la red mundial de oración del Papa Francisco.
AGENDA DEL MES DE SETEMBRE.
Dissabte 7: Pregària de Vespres, a l’ermita de Santa Maria de Sales, a les sis de la tarda.
Diumenge 8: Eucaristia concelebrada de festa major, a la parròquia de St. Joan Baptista, a les dotze del migdia, acollint-hi als feligresos de tot Viladecans. Per això no hi haurà missa a les 12 del migdia, a Santa Maria Magdalena.
                     Val la pena que participen en els diversos actes de la nostra FESTA MAJOR. Un conjunt de manifestacions culturals, lúdiques i esportives que mostren la força del teixit social de Viladecans. Gaudim-ne!
Dissabte 14: TROBADA D’AGENTS DE PASTORAL DE LES PARRÒQUIES DE L’ARXIPRESTAT DE BRUGUERS. Organitzada pel Consell pastoral arxiprestal,  a la Parròquia de St. Pere i St. Pau, Pl. de l'Església, s/n. 08820-El Prat de Llobregat, de 09:30 a 16:00 h. Hi estan convocats: tots el agents de pastoral, (membres dels CPP, consells pastorals, d’economia i grups parroquials) i el clergat de les parròquies de l’Arxiprestat de Bruguers.
Mn Francesc Romeu, plantejarà el tema: “A partir de la secularització general, com podem ser missioners, en cadascun dels nostres àmbits pastorals”. Seguirà un treball en grups, les conclusions, l’Hora Menor, dinarem junts i gaudirem de la sobretaula.
Inscripcions: Dirigiu-vos als mossens, abans del proper 7 de setembre. Preu: 25’- €, per persona.
Diumenge, 22: Ordenació sacerdotal de Mn. Jordi Mondragón i Bricoller DIACA, a les sis de la tarda, a la catedral de Sant Feliu de Llobregat. Donem-ne gràcies a Déu. Pels qui desitgeu acompanyar-lo en la cerimònia, la parròquia posa un autobús que sortirà a les 4:45 de la tarda, de la plaça Europa. Preu 5’- €. Per informació, inscripcions i donatius, per l’obsequi que li farem en nom de la comunitat, adreceu-vos als mossens.
bisbat de Sant Feliu
parròquies de Viladecans:
Enllaç del nostra blogger:
amics de l’ermita de la Mare de Déu de Sales



No hay comentarios:

Publicar un comentario