lunes, 9 de diciembre de 2019

full Núm: 651, PARRÒQUIA DE SANTA MARIA MAGDALENA, DE VILADECANS 8/12/2019. II ADVENT- IMMACULADA CONCEPCIÓ


                         PARRÒQUIA

DE SANTA MARIA MAGDALENA,
DE VILADECANS
8/12/2019. Núm: 651
        II ADVENT- IMMACULADA CONCEPCIÓ

L’EVANGELI DEL DIUMENGE
Aquest any la festa de la Immaculada passa per davant del segon diumenge d'Advent. La qual cosa no impedeix que anem fent camí, estimulats pel testimoni de Maria, cap a Nadal. És més: en Maria hi veiem el que Déu, enviant el Fill, vol fer amb cada un dels seus fills i filles, i que realitza a través de Jesucrist: alliberar-nos del pecat i de la mort, de tota injustícia. La de la Immaculada Concepció, doncs, és una festa dedicada a la "gràcia de Déu", a la iniciativa de Déu que vol salvar tota la humanitat, atrapada en el pecat i la mort (1a. lectura d’avui, Gn 3,9-15.20).
                                        Mn. Josep Maria Romeguera

1)    Sábado 14 de diciembre a las cinco de la tarde: Misa Familiar en la residencia Federica. Para niños i padres del Esplai Llumvi i de la catequesis.
2)    Muchas gracias por vuestra aportación con alimentos para familias necesitadas del barrio. El próximo 14 i 15 de diciembre es el último día de recogida. Necesitamos un poco más de todo para completar los lotes. Gracias.
3)    En el atrio de la iglesia el grupo de Teresa de Calcuta pondrá exposición i venta diferentes objetos de artesanía en beneficio de nuestra parroquia. Gracias!
4)    Tenemos a vuestra disposición lotería parroquial.
5)    El 21 i el 22 de diciembre Colecta para Caritas, campaña de Navidad.
6)    Celebración penitencial de adviento dentro de las celebraciones eucarísticas del sábado y domingo 21 i 22 de diciembre.

Cridats a:  CREIXER!
CRÉIXER, és el nucli de l’objectiu del PLA PASTORAL DIOCESÀ D’AQUEST CURS, que us proposo esbrinar des de l’espiritualitat. Per CRÉIXER, cal “SER”. Per això creixem els éssers vius, responem al nostre desenvolupament, gràcies a la força vital que posseïm. En la mateixa línia podem dir que per SER, abans, hem de “NAIXER”.
Cadascú ha nascut en la fe en el moment que la va acollir com a seva. Una fe que ens l’ha donat el Senyor i, de manera lliure, no l’hem pas rebutjada, perquè hem atès la seva crida. La fe ens fa avançar per la vida confiant en el Senyor, malgrat dificultats, il·lusions, entrebancs que ens fan caure. Coses que, si no estem ben preparats, la nostra confiança en el Senyor, aquest regal de la fe que Ell ens ha volgut donar, pot trontollar en un gran desencís, capaç d’anorrear-la, de manera temporal o de manera indefinida i la força d’aquella confiança en el Senyor es pot fondre i perdre’s.
El Pla pastoral diocesà ens vol ajudar a CRÉIXER-HI, en un kairós, un temps especial de gràcia, marcat per la joia de la fe en la vida de cadascú i en la vida de la comunitat parroquial, exhortant als laics i laiques, (els que no són ni clergues ni religiosos) i a nosaltres mateixos, a CRÉIXER en una missió, a l’Església i al món, és a dir, en el camp espiritual, repercutint en la pastoral parroquial, i en els altres àmbits de la vida, (familiar, laboral, social, ...).
Durant aquest curs, necessitem CRÉIXER, aprofundint en la identitat cristiana que ve pel Baptisme, com a fills i filles de Déu, constituïts en Església activa, intensificant la relació entre els grups parroquials, per conèixer millor qui són, què fan, què ens ofereixen i com els podem ajudar, també us aportarem pautes per com CRÉIXER, -en algunes homilies-, i també farem algunes accions formatives i trobades que, amb una pedagogia vivencial, ajudin a comprometre’s a cadascú, segons les seves possibilitats: a prendre una missió des d’un testimoniatge evangelitzador.
Potser voldríem un creixement quantitatiu i tant de bo ho sigui, però hem d’esforçar-nos cadascú en “el nostre creixement qualitatiu”, en autenticitat, coneixement, experiència, vitalitat i pregària.
L’Advent i les festes de Nadal que s’acosten, són també una invitació a CRÉIXER.
El 75è aniversari de la inauguració del temple parroquial, que celebrarem el proper any, també és una crida que ens invita a contemplar la llarga trajectòria del seu creixement i és un repte per als catòlics viladecanencs, de CRÉIXER en endavant, afrontant-ne el futur amb fe, esperança i caritat fraterna.
TOTS a “CREIXER” fent les nostres comunitats més obertes, participatives i servidores, per a tothom.
Mn. Josep Maria, diaca.
20191207 Creixer 2

  1)    Dimecres 18 de desembre a les cinc de la tarda a la Parròquia de sant Joan, l’escola Sagrada Família de Viladecans ofereix un magnífic festival de Nadal.
  2)    El dijous els nens de l’escola Sagrada Família de Viladecans fan una cadena humana de solidaritat amb Caritas.
  3)    El 21 i el 22 de desembre Col·lecta per Caritas, campanya de Nadal.
4)    Dissabte 21,després de la missa de set Cantada de Nadales dels nens i nenes de Catequesi.
5)    Diumenge dia 22 després de missa de les 10’45 h. La Coral Esplai la Caixa ens oferirà un magnífic concert.
6)     REPRESENTACIÓ DELS PASTORETS, en el Centre Cultural Sant Joan, dies 21,22,28 i 29 de desembre a les sis de la tarda. Les entrades a la venda una hora bans de les representacions en el mateix centre. No ens el deixem perdre!
bisbat de Sant Feliu
parròquies de Viladecans:
Enllaç del nostra blogger:
amics de l’ermita de la Mare de Déu de Sales

No hay comentarios:

Publicar un comentario