lunes, 16 de diciembre de 2019

full Núm: 652; PARRÒQUIA DE SANTA MARIA MAGDALENA, DE VILADECANS 15/12/2019. III ADVENT

                      PARRÒQUIA

DE SANTA MARIA MAGDALENA,
DE VILADECANS
15/12/2019. Núm: 652
                  III ADVENT







El tiempo que precede la Navidad nos invita a preguntarnos: ¿Cuál es el deseo más grande de mi corazón? Es Dios quien ha puesto esta “sed” en nuestro corazón. Y Él viene a nuestro encuentro por este camino allí donde hay hambre y sed de paz, de justicia, de libertad, de amor.  Papa Francisco.



El papa Francesc celebra els 50 anys de sacerdoci
Han passat 50 anys. El 13 de desembre de 1969: Jorge Mario Bergoglio, quatre dies després de complir 33 anys, fou ordenat sacerdot. La seva vocació neix el 21 de setembre de 1953, en la memòria de Sant Mateu, el publicà convertit per Jesús,  en una confessió va sentir la profunda experiència de la misericòrdia de Déu, una alegria immensa que el va fer decidir, "per sempre": ser sacerdot.
L’EVANGELI DEL DIUMENGE
Jesús ens felicita: “feliç aquell qui no em rebutjarà!”. Felicitats als qui s’obren a la novetat! A la novetat (¿encara és novetat?) de l’opció pels pobres, pels últims, pels que no compten en la societat que ens muntem com a ‘senyors’. Felicitats als qui preparen el Nadal fent aquesta opció! Felicitats als qui preparen el Nadal obrint-se al Déu que ve amb aquesta opció! Felicitats als qui deixen que Ell sigui el Senyor de les seves vides!
Mn. Josep Maria Romaguera.
TREBALLS D’ ADEQUACIÓ a la nostra parròquia.
Aquesta setmana s’està realitzant les obres d’adequació de les portes d’accés a l’Església, d’acord amb la normativa vigent, per tal d’obtenir la llicència d’activitats religioses. Cuidem la nostra parròquia!


AGENDA
1)    Sábado 14 de diciembre a las cinco de la tarde: Misa Familiar en la residencia Federica Montseny. Para niños i padres del Esplai Llumvi i de la catequesis.
2)    Muchas gracias por vuestra aportación con alimentos para familias necesitadas del barrio. El próximo 14 i 15 de diciembre es el último día de recogida.
3)    En el atrio de la iglesia el grupo de Teresa de Calcuta pondrá exposición i venta diferentes objetos de artesanía en beneficio de nuestra parroquia. Gracias!
4)    Tenemos a vuestra disposición lotería parroquial.
 
5)    El 21 i el 22 de diciembre Colecta para Caritas, campaña de Navidad.

6)    Celebración penitencial de adviento dentro de las celebraciones eucarísticas del sábado y domingo 21 i 22 de diciembre.
7)    Jueves 19 a las 11 h. de la mañana: Misa en la Residencia Federica Montseny.
8)    Pessebre vivent parlat a Can Ginestà dies 14, 15, 21 i 22 en tres sessions a les 18, 19 i 20 h. Us hi esperem!
9)    Pastorets de Josep Maria Folch i Torres, al Centre Cultural Sant Joan, dies 21,22, 28 i 29 de desembre, a les 18 hores. Entades una hora abans. La recaptació del dissabte 21 anirà adreçada a la Marató de TV3.
AGENDA PARRÒQUIA SANT JOAN
1)     Dilluns dia 16 de desembre a les 9 del vespre a la parròquia de Sant Joan: assaig de cants nadalencs obert a tothom. Organitza grup de música.
2)    Dimecres 18 de desembre a les cinc de la tarda a la Parròquia de Sant Joan, l’escola Sagrada Família de Viladecans ofereix un magnífic festival de Nadal.
3)    El dijous els nens de l’escola Sagrada Família de Viladecans fan una cadena humana de solidaritat amb Caritas. Moltes gracies.
4)    Divendres dia 20 de desembre a les vuit del vespre, missa i celebració penitencial d’advent.
5)    Dissabte dia 21 de desembre després de la missa familiar cantada de Nadales a càrrec dels nens i nenes de la catequesi.  
6)    Diumenge 22 de desembre després de la missa de les 10’45 h. la Coral de l’Esplai la Caixa ens oferirà un magnífic concert de Nadales.
 
7)    El 21 i el 22 de desembre Col·lecta per Caritas, campanya de Nadal. Gracies per la vostra solidaritat.

8)    Dijous 19 a las 11 h. del matí: Missa a la Residencia Federica Montseny. Anticipada de Nadal.
9)    Pessebre vivent parlat a Can Ginestà dies 14, 15, 21 i 22 en tres sessions a les 18, 19 i 20 h.
10)                        Pastorets de Josep Maria Folch i Torres, al Centre Cultural Sant Joan, dies 21,22, 28 i 29 de desembre, a les 18 hores. Entades una hora abans. La recaptació del dissabte 21 anirà adreçada a la Marató de TV3. Us hi esperem!


bisbat de Sant Feliu
parròquies de Viladecans:
Enllaç del nostra blogger:
amics de l’ermita de la Mare de Déu de Sales


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario