lunes, 13 de mayo de 2019

Full Nº 622; PARROQUIA DE SANTA MARIA MAGDALENA VILADECANS 12/5/2019; PASQUA IV

             PARROQUIA

DE SANTA MARIA MAGDALENA
VILADECANS 
12/5/2019  Nº 622
                       PASQUA IV
Pidamos hoy la gracia de la docilidad a la voz del Señor y del corazón abierto al Señor; la gracia de no tener miedo de hacer cosas grandes, y la delicadeza de cuidar las cosas pequeñas. Papa Francisco                                       


L’EVANGELI DEL DIUMENGE
                 Ser deixeble és estar unit a Jesús, no només imitar el seu estil de vida. Conèixer i estimar Jesucrist per seguir-lo i ser-ne testimoni. Si això és així, l’Església, la comunitat de deixebles, no serà dinamitzada per relacions de poder entre una jerarquia i un poble reduït a la categoria de ramat de súbdits, ni per unes altres relacions, també de poder, que puguin originar uns grups de pressió. La dinàmica veritablement imparable i transformadora de la realitat, constructora del Regne de Déu enmig del món, vindrà de conèixer i estimar Jesucrist. Aquesta relació amb Jesús marcarà les relacions entre els membres de l’Església i entre cada un dels seus membres i les persones del propi medi on viuen, treballen, lluiten... Això serà evangelitzador, en tant que pot convertir-se en una invitació a conèixer Jesús (Jn 13,35). Mn. Josep Maria Romeguera
JORNADA MUNDIAL DE PREGÀRIA PER LES VOCACIONS

          Celebrem amb alegria, en aquest quart diumenge de Pasqua, que Jesucrist ha ressuscitat. I ho ha fet per a viure eternament en glòria i majestat al costat del Pare, que l'ha constituït com el nostre Bon Pastor. «El Bon Pastor» que es preocupa per les seves ovelles, les crida pel seu nom i les cuida. També nosaltres volem escoltar la seva veu que ens convida a seguir-lo. I encara que a vegades ens sentim defallir, la mirada que Jesús ens dirigeix ens desafia a demanar i buscar ajuda per caminar, sense oblidar, com ens ha recordat el papa Francesc, que «la crida del Senyor ens fa portadors d'una promesa i, al mateix temps, ens demana la valentia d'arriscar-nos amb ell i per ell».
            La Jornada Mundial d'Oració per les Vocacions i la Jornada de Vocacions Natives que celebrem un any més de manera conjunta, tenen com a lema «Digues Sí al somni de Déu». Qui respon a la crida de Déu i el segueix descobreix que malgrat la seva feblesa, l'amor del Senyor és més gran i més fort, Ell ens segueix de prop, ens acompanya, amb Ell podem continuar avançant. Preguem per totes les vocacions, sobretot per les d'especial consagració, al sacerdoci i a la vida religiosa i també per les vocacions natives dels països en missió.
NOU ARQUEBISBE DE TARRAGONA. UNITS EN LA PREGÀRIA!
                 El dissabte 4 de maig a les dotze del migdia, el Papa Francesc va nomenat a Mn. Joan Planellas i Barnosell, nou Arquebisbe de Tarragona metropolità i primat  i nou president de la Conferència Episcopal Tarraconense. Ens en felicitem i preguem per un fructuós servei pastoral.
ACTIVIDADES
1)   Domingo 12 de mayo a las 10’45 h. Misa i Fiesta en honor a San Isidro Labrador. Bendición de herramientas de los agricultores i exposición, recordando a todos los que trabajaron en Vaquerías. En la parroquia de San Juan.
2)   Jueves 16 de mayo a las 11 h. de la mañana: fiesta de San Isidro en la residencia Federica.
3)   Viernes 17 de mayo a las 19’30 h, VINE I VEURAS, en la Parroquia Mare de Déu de Sales.
4)   Miércoles 5 de junio de 20h a 21 h, lectura compartida del evangelio de Sant Marcos, en la parroquia Mare de Déu de Sales.
La 49a Fira de Sant Isidre i la 18a Mostra d'Entitats tindran lloc a Cúbic els propers 11 i 12 de maig,
            Es una nova oportunitat perquè la ciutadania s'apropi al comerç, la pagesia, les entitats i el producte locals. Entre les principals novetats d'enguany, destaquen els espais temàtics del comerç i la mostra gastronòmica, així com un espai infantil amb tot de tallers i una àrea de lactància. 
           La fira de Sant Isidre és una de les més esperades de l’any per als ciutadans i ciutadanes de Viladecans. Una Fira que se celebra des de l’any 1970 en honor al patró de la pagesia. Per a molts dels seus visitants és també la festa de la primavera, una oportunitat per a sortir a passejar amb la família i gaudir del bon temps. A més, durant els dies de celebració es programen un munt d’activitats familiars que conviden a participar-hi: l’exposició dels millors productes de l’horta en forma de panera, el mercat de pagès, els tallers i tastos a l’aula gastronòmica, la fira comercial i la mostra d’entitats, que enguany celebra la 18a edició.
HORARIS DE LA FIRA I DE LA MOSTRA
Espai
Ubicació
Dissabte
Diumenge
1a Mostra Gastronòmica i de la Pagesia
Plaça de la Mediterrània
De 11 a 24 h 
De 10 a 22 h
Fira comercial
Passeig de la Marina
De 10 a 24 h
De 10 a 22 h
Mostra d'entitats
Parc de la Marina
De 10 a 14 h i de 17 a 22 h
De 10 a 14 h i de 17 a 20.30 h
Estand Institucional i Concurs-Exposició de Fruits del Camp
Edifici Cúbic
De 10 a 14 h i de 16.30 a 21 h
De 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h
Espai Infantil
Edifici Cúbic
De 10 a 14 h i de 16.30 a 21 h
De 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h
bisbat de Sant Feliu
parròquies de Viladecans:
Enllaç del nostra blogger:
amics de l’ermita de la Mare de Déu de Sales
https://ermitadesales.wordpress.com/



 

No hay comentarios:

Publicar un comentario