domingo, 13 de octubre de 2019

full Núm: 643. PARRÒQUIA DE SANTA MARIA MAGDALENA, DE VILADECANS 13/10/2019. SETMANA XXVIII, DEL TEMPS DE DURANT L’ANY.



PARRÒQUIA

DE SANTA MARIA MAGDALENA,
DE VILADECANS
13/10/2019. Núm: 643.
SETMANA XXVIII,  DEL TEMPS DE DURANT L’ANY. 



“Jonàs és obstinat amb les seves creences de fe i el Senyor és obstinat en la seva misericòrdia. Perquè el Senyor sempre vol guarir, vol salvar, no condemnar”.  Papa Francesc.

L’EVANGELI DEL DIUMENGE, (17,11-19)
Evangeli segons Lluc.
11 Tot fent camí cap a Jerusalem, Jesús passava entre Samaria i Galilea. 12 A l’entrada d’un poble van anar a trobar-lo deu leprosos, que s’aturaren un tros lluny 13 i es posaren a cridar:
–Jesús, mestre, tingues pietat de nosaltres!
14 En veure’ls, Jesús els digué:
–Aneu a presentar-vos als sacerdots.
Mentre hi anaven, van quedar purs de la lepra. 15 Un d’ells, quan s’adonà que havia estat guarit, va tornar enrere glorificant Déu amb grans crits, 16 es prosternà als peus de Jesús amb el front fins a terra i li donava gràcies. Aquell home era un samarità. 17 Jesús digué:
–¿No eren deu, els qui han quedat purs? ¿On són els altres nou? 18 ¿No n’hi ha hagut cap
que tornés per donar glòria a Déu fora d’aquest estranger?. 19 I li digué:
–Aixeca’t i vés-te’n: la teva fe t’ha salvat.

Per pensar-hi.
Em puc preguntar com porto l’actitud de l’agraïment. I quina experiència tinc de l’acció de Déu en la meva vida quan em poso en acció, quan em poso en el lloc dels pobres, ...
I torno a mirar la vida, els FETS viscuts, les PERSONES del meu entorn... des de l’evangeli.
Penso en els exclosos del ‘meu món’, de la ‘meva comunitat’, de la ‘meva vida’. ¿Quina és la voluntat de Déu per a ells?
Crides que em fa –ens fa– el Pare, avui, a través d’aquest Evangeli i compromís/os.
Pregària. Dialoga amb Jesús donant gràcies i demanant el seu ajud.
Mn. Josep Maria Romaguera


El papa Francisco nos dice: "Somos, -más que nunca-, IGLESIA MISIONERA".

El papa Francisco nos llama a una opción misionera, a toda la Iglesia, para que seamos capaces de aceptar, "el desafío de proclamar, -por todas partes-, a Jesús de Nazaret, muerto y resucitado".
Por ello, el Papa Francisco, declara el mes de octubre: MES MISIONERO EXTRAORDINARIO, y nos invita a comprometernos en la evangelización, desde nuestro testimonio y, desde la oración intensa y fecunda, como el alma esencial de toda misión.
El papa Francisco nos pide ir más allá del tercer mundo para "llegar a las periferias de nuestra sociedad, a tantos ambientes sociales, culturales y religiosos, ajenos al Evangelio", sin hacer proselitismo, sino comunicando la amor, la misericordia y la santidad de Jesús.
Al responder a esta llamada, es el Espíritu Santo quien nos envía, nos acompaña y nos inspira: "es Él el autor de la misión". El programa misionero inicia desde la alegría del Evangelio y el Papa Francisco aclara que su anuncio se debe realizar respetando las culturas y las tradiciones de todos los pueblos, conscientes de que "el corazón de la misión de la Iglesia es la oración ".

AGENDA DEL MES D’OCTUBRE

1)    Dissabte dia 19 d’octubre a les 11 h. del matí en el centre ocupacional CAVIGA, festa del 15è aniversari del centre. Moltes felicitats
2)    Dissabte 19 d’octubre a les 12 h. del matí: missa nova de Mn. Jordi Mondragón i Bricullé a l’ermita de Santa Maria de Sales.
3)    Dissabte 19 d’0ctubre a les 18’30 h. Missa Familiar, amb el lema: “Todos somos especiales
4)    Proper cap de setmana: DOMUND, col·lecta especial per les missions.
5)    Diumenge dia 20 d’octubre a la missa de les 12 h. Celebració del 50 aniversari de casament dels esposos: Salvador Bonich Roset i Elvira Juan García. Units en la pregària.
6)    Dissabte 26 d’octubre a les 10’30 h. Xerrada-diàleg amb Isabel Capmany delegada de catequesi del Bisbat de Sant Feliu. Sobre la comunitat i la catequesi.
7)    Divendres 25 d’octubre a les 19’30 h. “VINE I VEURAS” parròquia mare de Déu de Sales.
8)    Divendres 25 d’octubre reunió del consell pastoral de l’arxiprestat de Bruguers, a la parròquia Sant Pere de Gavà.


bisbat de Sant Feliu
parròquies de Viladecans:
Enllaç del nostra blogger:
amics de l’ermita de la Mare de Déu de Sales

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario