martes, 4 de febrero de 2020

full Núm: 659; PARRÒQUIA DE SANTA MARIA MAGDALENA, DE VILADECANS 2/2/2020. La Presentació del Senyor

PARRÒQUIES

DE SANTA MARIA MAGDALENA,
 Núm: 659
SANT JOAN 
fulletò 16 
DE VILADECANS
2/2/2020.
La Presentació
      del Senyor

Que el ejemplo de santidad de San Juan Bosco, a quien recordamos hoy como padre y maestro de la juventud, os lleve –especialmente a vosotros, queridos jóvenes– a realizar vuestros proyectos para el futuro acogiendo el plan que Dios tiene para cada uno.       Papa Francisco.                                    

L’EVANGELI DEL DIUMENGE
Aquest diumenge tenim interrupció del cicle de l'any: la festa de la Presentació del Senyor, 2 de febrer, passa al davant. En tot cas, com diumenge passat, contemplem Jesús com a LLUM que ve a il·luminar aquest món que viu tantes foscors. Tant de bo sempre ens deixem il·luminar per Ell!
INFORMACIONS
    1)  Dissabte a les set de la tarda a la Catedral Jornada de la Vida Consagrada. Vida Creixent.
    2)  Diumenge dia 2 de febrer, Festa de la Candelera benedicció de candeles a totes les celebracions i a la Parròquia de Sant Joan a les 13 h. Missa i presentació dels infants batejats en el darrer any.
     3)  Dilluns dia 3 de febrer. Festa de Sant Blai. Benedicció de panets.
    4)  Dimarts 11 de febrer, festa de la Mare de Déu de Lourdes, a la Parròquia de Sant Joan, Processó de torxes i Missa a les 19 h. Organitza delegació de Viladecans de la Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes. Us hi esperem!
    5)  Dimecres 12 de febrer a les 11 h. del matí: Missa a la Residencia Federica, festa de la Mare de Déu de Lourdes. Jornada mundial del malalt.
L'Església a Terra Santa: "El pla de pau ignora la dignitat dels palestins"
L'Església Catòlica a Terra Santa va reaccionar el dimecres 29 de gener davant el "pla de pau per a l'Orient Mitjà" revelat per Donald Trump el dia anterior, el 28 de gener a la Casa Blanca. Denúncia un pla que "ignora la dignitat i els drets dels palestins".
Jornada d'animadors de pastoral juvenil
Cridats a buscar-se la vida!
El Secretariat Interdiocesà de Joventut està preparant la 5a Jornada d’animadors de pastoral juvenil per al dissabte 8 de febrer, a la Cova de Manresa, sota l’estimulant lema “Cridats a buscar-se la vida”.
Plantejada com una trobada formativa per donar eines, des del coneixement i l’experiència vital, a qui acompanya els joves i adolescents en el seu camí de creixement en la fe i humà, els continguts pivotaran entorn dos eixos: la dimensió missionera de la crida de Déu, amb l’aportació de Mn. Joan Soler, prevere del bisbat de Girona i delegat de vocacions, i la cultura vocacional com a element transversal de la formació de tots els cristians, amb la intervenció de Carles Muñiz, prevere del nostre bisbat i delegat de Pastoral de Joventut. També hi haurà una taula rodona vocacional, amb diversos testimonis d’acompanyament vocacional.
Per a més informació podeu consultar santfeliujove.cat, el web del Secretariat Interdiocesà de joventut esglesiajove.cat o escrivint a santfeliujove@gmail.com.
Congrés de Laics 2020
         També han rebut informació sobre els últims preparatius del Congrés de Laics "Poble de Déu en sortida" que se celebrarà del 14 al 16 de febrer de 2020. A Madrid Aquest Congrés està plantejat per a 2.000 persones en què estaran representades les diòcesis, moviments i associacions laïcals. Han treballat prèviament sobre l'Instrumentum Laboris (IL) que recull les aportacions de 2.485 grups, integrats per més de 37.000 persones de tota la geografia espanyola. Els grups han reflexionat conjuntament i han pogut compartir idees i propostes al voltant de la vocació i missió dels fidels laics en el context de la nostra societat i la nostra Església.
         Mn. Philippe Barbarin.
El cardenal i arquebisbe de Lió, Philippe Barbarin, de 69 anys, va ser declarat ahir no culpable del delicte de no haver denunciat agressions sexuals sobre menors, comeses durant els anys vui­tanta i noranta pel frare Bernard Preynat.  El cardenal francès havia presentat la dimissió al papa Francesc, però el pontífex la va rebutjar en espera que la sentència fos ferma.
bisbat de Sant Feliu
parròquies de Viladecans:
Enllaç del nostra blogger:
amics de l’ermita de la Mare de Déu de Sales
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario