domingo, 8 de marzo de 2020

Full 664; Parròquia Santa Maria Magdalena, Viladecans. II Setmana de Quaresma.

PARRÒQUIA  
DE SANTA MARIA MAGDALENA
DE VILADECANS
8/3/2020. Núm: 664
II QUARESMA
 

Si queremos tejer con humanidad las tramas de nuestro tiempo, debemos partir de nuevo de la mujer. El renacer de la humanidad comenzó con la mujer. Las mujeres son fuente de vida. Sin embargo, son continuamente ofendidas, golpeadas, violadas, inducidas a prostituirse y a eliminar la vida que llevan en el vientre. Toda violencia infligida a la mujer es una profanación de Dios, nacido de una mujer. PAPA FRANCISCO.
  L’EVANGELI DEL DIUMENGE
Avancem en el camí cap a la Pasqua. I la litúrgia ens ofereix una anticipació del terme del nostre camí: la Transfiguració. Que, com a Pere, Jaume i Joan, ens sigui un estímul per a continuar fidels el camí, sense defallir.
                                             Mn. Josep Maria Romeguera
 
No oblidem qui són els "primers" per Jesús: qui passa fam i set, qui està malalt i a la presó, qui va nu i qui és foraster, qui plora i qui és perseguit... # LaLlarÉsLaClau # VolemAcollir # stopmaremortum
INFORMACIONS
1)   Temporalment hem buidat les pigues d’aigua beneïda de les parròquies com a prevenció pel coronavirus. També demanem que es combregui a la mà. I que no hi hagi contacte amb les imatges que son venerades en les nostres parròquies. Preguem per tots els que estan patint aquesta nova grip, pels serveis sanitaris i pels que en cerquen la vacuna. Escoltem les indicacions que ens fa arribar l’administració.
2)   A la parròquia de Sant Joan ja esta col·locat el vitrall de l’escala del cor, que va caure per la darrera tempesta. S’ha afegit un vidre protector per evitar que no pugui caure al carrer. Moltes gracies per tres donatius que hem rebut que fan un total de 350 euros. Ara esperem que l’assegurança contractada cobreixi les despeses. Pensem fer una bona revisió de tots els altres vitralls.
3)   Dilluns 9 de març a les cinc de la tarda: reunió de litúrgia.
4)   Dijous a les 11 h. missa a la Residencia Federica.
   
   5) Proper dissabte 14 de març  a les 8,45 h. 
    a la Parroquia de Santa María Magdalena, 
    Sopar de la fam. Mn. Manel presentarà 
    una breu conferencia sobre els màrtir 
   de Guatemala que seran beatificats 
   properament. Organitza Soltermón.

Xerrades de preparació per la CONFIRMACIÓ, per a majors d’edat
  1)         Dijous:      12 de març  20 h.
2)         Divendres:   13 de març  20 h.
   3)   Dissabte:14 de març  11 h. matí
4)   Diumenge:   15 de març 18 h.
         -      Totes les xerrades es realitzaran a 
la parròquia de Sant Joan. 
 -      Es demana la fe de Baptisme, 
                     i la vivència dels actes de setmana Santa 
que es realitzaran en les respectives parròquies.
      -     Podeu inscriure-us trucant: 649.63.04.48 o bé per Mail: frediesteve@yahoo.es 
Haced lo posible para llevar a término vuestra iniciación cristiana y recibir la fuerza del Espíritu Santo. (Papa Francisco)                                                          Organitza: parròqiues de Viladecans.
FELICITATS MONS. JOAN JOSEP OMELLA
El cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, ha estat escollit, el matí del dia 3 de març, president de la Conferència Episcopal Espanyola. L’assemblea plenària d’aquest organisme, que aplega els 87 bisbes electors de l’Estat espanyol ha votat Omella com a president.
La renovació de càrrecs es fa conforme als nous estatuts i la nova estructura avalada per la Santa Seu. El nou model pretén augmentar l’agilitat reduint el nombre de comissions de 14 a 10 i millorar la col·laboració entre els organismes. Els càrrecs, que fins ara eren per tres anys, passen a ser de quatre.
bisbat de Sant Feliu
parròquies de Viladecans:
Enllaç del nostra blogger:
amics de l’ermita de la Mare de Déu de Sales




No hay comentarios:

Publicar un comentario