sábado, 18 de septiembre de 2021

PARRÒQUIES DE SANT JOAN BAPTISTA, I STA. MARIA MAGDALENA DE VILADECANS 18/9/2021. Núm. 64.

 PARRÒQUIES DE

SANT JOAN BAPTISTA,

 I 

STA. MARIA MAGDALENA

DE VILADECANS

18/9/2021. Núm. 64.

Benvolguts i benvolgudes.

El P. Manel Gasch i Hurios és el nou abat del Monestir de Santa Maria de Montserrat. La comunitat benedictina l’ha escollit com a abat aquest dimecres, 15 de setembre, i ja exerceix el govern del monestir, a l’espera de la benedicció abacial, que tindrà lloc a la Basílica de Santa Maria en una data encara no determinada de les properes setmanes.

L’elecció ha estat feta en una reunió capitular a la qual han assistit els monjos professos solemnes de la comunitat, presidits pel P. Guillermo Arboleda, Abat President de la Congregació Benedictina Sublacense Cassinesa, que l’ha confirmat en el càrrec. Units en l’acció de gracies i la pregària.

 FESTA MAJOR 8 DE SETEMBRE DE 2021

Ben estimats feligresos, el vuit de setembre, ens aplegarem amb molt de goig a la parròquia de Sant Joan per celebrar el tradicional Ofici de Festa Major.

Ho fèiem per primera vegada després de la magnífica restauració de la ermita de la Mare de Déu de Sales, que han realitzat els tècnics de la Diputació i patrimoni de l’Ajuntament de Viladecans. A qui manifestem el nostre respecte i estima pel treball historiogràfic que s’ha realitzat. Al mateix temps que reivindiquem l’activitat religiosa de la Ermita, com no pot ser altrament.

També en començar la celebració vàrem tenir el goig de fer l’estrena de la nova il·luminació del presbiteri de la parròquia. Ha estat un feligrès, el qui ha fet el projecte, la instal·lació i l’obsequi a la comunitat. Moltes gràcies. Aprofito aquestes ratlles per animar a d’altres que vulgueu col·laborar en el manteniment i millora de la nostra Església, que ens acull tan benèficament.

En aquest principi de curs s’ha hagut de canviar el pany de l’Església i ha estat menester arranjar l’orgue que havia perdut part de la seva afinació.

Fem camí plegats. Bon inici de curs.

Mn. Frederic Esteve, rector.























Vull compartir amb vosaltres que el dia 24 de setembre, dia de la Mercè, en la Basílica de la Mercè de Barcelona, rebré l'admissió a ordres* juntament amb altres companys.

Esteu convidats a la celebració que serà a les 19 h del divendres 24 de setembre.

Una abraçada per a tots!


«UNA CASA PER A TOTHOM? RENOVANT L’OIKOS DE DÉU». 

De l’1 de setembre al 4 d’octubre, festa de Sant Francesc d’Assís, els cristians d’arreu celebrem l’anomenat «Temps de la Creació». Enguany amb el lema: «Una casa per a tothom? Renovant l’oikos de Déu». 

Per aquest motiu, des de l’arquebisbat de Barcelona, el bisbat de Sant Feliu, el bisbat de Terrassa i la Xarxa Laudato Si’, formada per diverses entitats catòliques, conjuntament amb diverses esglésies i comunitats cristianes evangèliques i ortodoxes, us informem de la celebració ecumènica que tindrà lloc el 3 d’octubre a les 18 h. a la Basílica de la Sagrada Família. Serà un acte obert amb places limitades. L’acte també es podrà seguir en directe a través del

web sagradafamilia.org i esglesia.barcelona/en-directe.


DESPATX PARROQUIAL

El despatx parroquial, comú per ambdues parròquies, Sant Joan Baptista i Santa Maria Magdalena, resta obert tots els dimarts, feiners, de 17:00 a 18:45, al carrer Sant Joan, 14. 08840 - Viladecans, on us atendrem a tots els que ho necessiteu.

Cas de dificultat, es pot concertar visita per telèfon, un altre moment, al 649.630.448.

HORARIS DE CULTE.

Parròquia de Sant Joan Baptista.

Diumenges i festes: 10:45 h, (en català).

                                                                          13:00 h, (en bilingüe)

Feiners, dissabtes i vigílies de festes: 19:00 h, (en català).

Parròquia de Santa Maria Magdalena.

Diumenges i festes: 12:00 h, (en bilingüe).

Dissabtes i vigílies de festes: 20:00 h, (en bilingüe).



No hay comentarios:

Publicar un comentario