lunes, 27 de septiembre de 2021

PARRÒQUIES DE SANTA MARIA MAGDALENA i de SANT JOAN BAPTISTA DE VILADECANS. 26/09/2021. Diumenge XXVI, del Temps ordinari.

 PARRÒQUIES DE

                                   SANT JOAN BAPTISTA

I DE

         SANTA MARIA MAGDALENA,

     DE VILADECANS.

26/09/2021.

Diumenge XXVI, del Temps ordinari.

En este Viaje he visto esperanza en los rostros de tantos jóvenes y de tantas familias; en la mirada de muchos consagrados que se comprometen en favor de los más necesitados; y en los encuentros con los hermanos de otras confesiones cristianas y de otras religiones. Este es el camino de la fraternidad, construir juntos el futuro con esperanza.

Papa Francesc.

Viatge apostòlic a Budapest i Eslovaquia, 22/09/2021.

 

 INICIEM EL CURS AMB BONS PROPÒSITS.

El darrer divendres 24, el Consell Pastoral Parroquial de Sant Joan Baptista, presidit pel nostre rector, mossèn Frederic Esteve, va fer la seva primera reunió del curs, que s’inicià amb una Eucaristia, on confiarem al Senyor la tasca conjunta de laics i clergues, per tal que no ens hi manqui el seu ajud.

Els consellers participaren en l’exposició que va conduir mossèn Frederic i que va permetre avaluar les tasques dels diversos grups de la parròquia, amb les seves dificultats, sovint agreujades per les mesures del Covid19, però també amb el resultat de la feina feta, en els diversos àmbits. L’Esplai, amb la feina feta durant el curs, el casal i les colònies d’estiu; la Catequesi familiar; la litúrgia, incidint en la millora del cant, l’atenció a la Paraula de Déu i la cura de les celebracions; Càritas interparroquial, atenent-ne les seves campanyes; l’economia parroquial.

          Especial menció als Amics de l’Ermita de la Mare de Déu de Sales, amb la seva oportuna col·laboració, un cop finalitzada la restauració de l’ermita i havent-hi retornat de la imatge de la Mare de Déu de Sales, després de 25 anys d’absència.

Ens plantegem avançar aquest curs en el conjunt d’activitats i incidint-hi, a més, en tres fronts: la Pastoral de la Salut, la Confraria de la Mare de Déu de Montserrat i Vida Creixent.

Demà, dilluns 27, es reunirà amb el mateix objectiu, el Consell pastoral parroquial de Sta. Maria Magdalena.

Desitgem que els nostres Consells pastorals acompanyin la vida de les comunitats.

EL CANT LITÚRGIC.

A la parròquia de Sant Joan Baptista, els assajos de cant litúrgic pels animadors de cants i cantaires de la Missa dominical, de les 10:45 h, els fem cada DIJOUS, DE 19:30 a 20:30 h.

Animeu-vos-hi !!!   NECESSITEM MÉS CANTAIRES I ANIMADORS DE CANTS !!!!

ROMERIA DE LES PARRÒQUIES DE VILADECANS A MONTSERRAT.

El proper dimarts 12 d’octubre esteu convidats a participar en la tradicional ROMERIA a

MONTSERRAT. Si voleu fer el viatge en autocar, sortirem davant de la MOHN, a les 07:45 del matí. Un cop a Montserrat a les 09:30, celebrarem l’Eucaristia a la Basílica. Després  tenim l’esmorzar i temps lliure, fins el migdia. A les 12:00 tindrem la conferència de mossèn Jordi Mondragón a les dependències del monestir, (entrant per la porteria), amb el títol “Per entendre la joventud avui”. A les 14:00 tindrem el dinar al restaurant que hi ha a la plaça dels Apòstols. A les 17:00 ens trobarem a la majòlica de la Mare de Déu de Sales, del camí dels Degotalls.

L’import del viatge d’anada i tornada, és de 14’- €.

L’import del dinar, és de 21’- €.

LES INSCRIPCIONS I EL PAGAMENT DEL VIATGE i/o DINAR,

CAL FORMALITZAR-HO ABANS DEL PROPER 3 D’OCTUBRE.

CRISTIANS EN DIÀLEG.

El proper dissabte 2 d’octubre, a les 10:30, CRISTIANS EN DIÀLEG ens convoca a la  conferència que la senyora Isabel Campmany, Delegada Diocesana de Catequesi, impartirà a la parròquia de Sant Joan Baptista, amb el títol “LA CATEQUESI PER A LA FAMÍLIA”. D’interès per a tots, molt especialment per a catequistes, pares i mares dels infants de catequesi i per a tots els fidels.

A TOTS ENS INTERESSA!


TEMPS DE CREACIÓ A LA SAGRADA FAMÍLIA.

Entre les iniciatives en aquest Temps de la Creació 2021, l’Arquebisbat de Barcelona,
elS BisbatS de Sant Feliu, de Terrassa i la Xarxa Laudato Si’, formada per diverses entitats catòliques, conjuntament amb diverses esglésies i comunitats cristianes evangèliques i ortodoxes, s’han programat diverses iniciatives que es realitzaran precisament a la Basílica de la Sagrada Família, gran exponent de la inspiració d’Antoni Gaudí en la natura i la creació com a obra de Déu.

INTENCIONS DE LES MISSES.

Parròquia de Sant Joan Baptista:

-        30/09/2021, a les 19:00h. Miquel Orgillés. Glória Hernández.

DESPATX PARROQUIAL

ATENCIÓ: El despatx parroquial, comú per ambdues parròquies, Sant Joan Baptista i Santa Maria Magdalena, resta obert tots els dimarts, feiners, de 17:00 a 18:45, al carrer Sant Joan, 14. 08840 - Viladecans, on us atendrem a tots els que ho necessiteu.

Cas de dificultat, es pot concertar visita per telèfon, un altre moment, al 649.630.448.

HORARIS DE CULTE.

Parròquia de Sant Joan Baptista.

Diumenges i festes: 10:45 h, (en català).

                                                                          13:00 h, (en bilingüe)

Feiners, dissabtes i vigílies de festes: 19:00 h, (en català).

Rosari, els dilluns feiners: 18:30 h, (en català).

Parròquia de Santa Maria Magdalena.

Diumenges i festes: 12:00 h, (en bilingüe).

Dissabtes i vigílies de festes: 20:00 h, (en bilingüe).

No hay comentarios:

Publicar un comentario