domingo, 16 de enero de 2022

PARRÒQUIES DE SANT JOAN BAPTISTA I DE SANTA MARIA MAGDALENA, DE VILADECANS. 16/01/2022. Jornada de la infància missionera.

 

 

Aunque todas las puertas humanas estuvieran cerradas, la puerta de Dios permanece abierta. #Oración.

Papa Francesc.

INFORMACIONES BREVES

Con tristeza os comunicamos el fallecimiento de Mn. Antonio Fernández, cura párroco de San Baldiri de San Boi i de Santa Coloma de Cervello. Ha fallecido a los 46 años. Sabíamos de sus problemas de corazón pero no su gravedad. Unidos en la oración por Mn. Antonio, nuestro obispo y por las parroquias que atendía tan diligentemente. Lo encomendamos al Señor.

Aquest dilluns dia 17 a les dotze del matí la parròquia de Sant Joan acull l’ofici de Sant Antoni Abat. Es una antiga festa de la pagesia, per donar gràcies i demanar la benedicció pels animals de carrega i de companyia. Donades les actuals circumstàncies no s’oferiran els tradicionals borregos però en acabar la celebració es farà la benedicció dels animals a l’atri de l’Església.

El proper dijous dia 20, Festa de Sant Sebastià a les 12 h. del matí  en la Parròquia de Sant Joan Baptista, celebrem l’ofici de Festa Major, amb la participació dels mossens de la vila, representants de l’Ajuntament i l’acompanyament d’un grup coral. Aquell dia farem la renovació del vot de poble.

Els nostres avantpassats en saber-se alliberats de la pesta varen fer vot a Sant Sebastià. També nosaltres seguim ferms en la pregària i el compromís per tal d’eradicar el Covid que continua afeixugant-nos.

Su santidad el Papa Francisco ha recibido a los obispos de Cataluña i Valencia en visita adlimina. El Papa ha dialogado con sencillez i buen humor con todo el grupo. A parte de los encuentros con que han preparado con los diferentes dicasteríos. Unidos siempre en la oración y el camino sinodal del Evangelio.

Del 18 al 25 de enero entramos en la semana de oración por la unidad de los cristianos, con el lema: Hemos vistos u estrella en oriente y venimos a adorarlo. Mt 2,2  En especial invitaros el jueves 20 de enero a las 19’30 h. en la parroquia de Santa María Magdalena junto con el Pastor evangélico: Ricard Bardés.

Luego, del 23 al 29 de enero, celebramos la VI semana de la Biblia con el lema: La Palabra Fuente de consuelo y esperanza. Rm. 15,4.

25 é aniversari del Cor Som i serem.

El proper 23 de gener a les 18 h. a l’Atrium, el Cor Som i Serem celebra el seu 25 è aniversari amb un magnífic concert conjunt amb la Lira i grups musicals. Moltes felicitats. Gracies per la vostra feina! Allí estarem.

BIOGRAFIA I MINISTERI DE MN. ANTONIO FERNÀNDEZ GARCIA

Mn. Antonio Fernàndez Garcia va néixer a Vilafranca del Penedès, el dia 19 de juliol de 1975. Fill d’Antonio Maria i Carmen. Va ser ordenat sacerdot el 22 de juliol de 2006, a la Catedral de Sant Llorenç, de Sant Feliu de Llobregat.

Va fer els seus estudis primaris al Col·legi del Carme de Vilafranca del Penedès i els de secundària a l’Institut Eugeni d’Ors de la mateixa població.

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Dret per la Universitat de Barcelona, va treballar a la Caixa Penedès. Va entrar al seminari al setembre de 1999 i allà va cursar la llicenciatura de Ciències Eclesiàstiques, a la Facultat de Teologia de Catalunya. També va estudiar la llicenciatura de Dret Canònic a l’Institut d’Estudis Canònics de València, doctorant-se en Dret Canònic l’any 2014 a la Pontifícia Universitat Lateranense, de Roma.

Els seus primers nomenaments com a prevere van ser: vicari en 2006, de la Parròquia de Santa Maria, de Castelldefels, i el mes de setembre de 2011 fins al juliol de 2012 administrador parroquial d’aquesta mateixa parròquia.

Actualment i des de 2014 era rector de les Parròquies de Sant Baldiri, de Sant Boi de Llobregat i de Santa Coloma, de Santa Coloma de Cervelló.

De 2016 a 2018 va ser nomenat director del Secretariat diocesà d’Associacions i Fundacions.

De 2012 a 2019 fou jutge diocesà del Tribunal Eclesiàstic de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat. El 2015 va ser nomenat com a Jutge diocesà de Terrassa i el 2019: Vicari judicial de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, càrrec que exercia en l’actualitat.

INTENCIONS DE LES MISSES.

Parròquia de Sant Joan Baptista:

-        17/01/2022:           Pepita Cañameras Soler.

 

Parròquia de Sta. Maria Magdalena.

-        22/01/2022:                Josep Cañameras Santacana. 

                                         Mariangels Rigol.

-        23/01/2022:           Frederic Esteve.

AGENDA GENER

17, dilluns.                    12:00:   Eucaristia en la festa de SANT ANTONI ABAT, a St. Joan Baptista. En acabar benedicció d’animals de companyia.

                                      17:00   Vida Creixent a Sta Maria Magdalena.

Del 18 al 25: Setmana de pregària per a la unitat dels cristians. Amb els següents actes:

                      Santa. Maria Magdalena: Pregària ecumènica, el dijous 20, a les 19:00.

                      St. Joan Baptista: Pregària ecumènica, en les Eucaristies o Celebració de la Paraula.

20. Dijous.                  12:00:     Eucaristia concelebrada i renovació del “Vot de poble” a ST. SEBASTIÀ, a la parròquia de Sant Joan Baptista.

21. Divendres            19:30:         Reunió de Litúrgia a St. Joan Baptista.

                                  19:30:         Vine i veuràs , a la parròquia Mare de Déu de Salas.

22. Dissabte              18;30:         A Santa Maria Magdalena. Missa Familiar.

23. Diumenge           17:00:         Reunió del Grup Inter parroquial de Confirmació, a         Sant Joan Baptista.

24. Dilluns:               17:00         Vida Creixent a St. Joan Baptista.

Del 24 al 29:     Setmana de “LA BÍBLIA”.

Sta. M. Magdalena: Els dimarts a les 17:00, Taller de l’ànima.

St. Joan Baptista:    Els dilluns a les 18’30 h. Pregària del Sant Rosari. Els dimarts, feiners, a les 18:00, assaig de cant litúrgic. Grup missa de les 13:00. Els dijous, feiners, a les 19:30, assaig de cant litúrgic. Grup missa de les 10:45. Cada 27 de mes, Visita Espiritual a Santa Maria de Montserrat.

HORARIS DE CULTE.

Parròquia de Sant Joan Baptista.

Diumenges i festes:                                 10:45 h, (en català).

                                                                 13:00 h, (en bilingüe)

Feiners, dissabtes i vigílies de festes:      19:00 h, (en català).

Rosari, els dilluns feiners: 18:30 h, (en català).

Parròquia de Santa Maria Magdalena.

Diumenges i festes:                12:00 h, (en bilingüe).

Dissabtes i vigílies de festes: 20:00 h, (en bilingüe).


No hay comentarios:

Publicar un comentario