martes, 3 de mayo de 2011

Bones Festes del Barri de Sant Jordi del 2011

Implicació i molta participació per part de tot el barri, aspectes destacats.

Aquest passat cap de setmana 30 d'abril i 1 de maig, s'han celebrat les Festes del Barri, amb una participació i implicació per part del barri molt i molt positiva. En aquesta edició de les festes hi ha participat molta més gent que en anys anteriors, posant de manifest que el barri comença a revifar, comença a tenir vida, i això és molt important en tots els sentits.


Les festes van obrir amb l'esplèndit i genial cartell de tallers i activitats infantils, per a tots els nens del barri, que proposava l'Esplai Llumvi, entitat anexada a la parròquia. L'esplai va amenitzar i dinamitzar tota la tarda de dissabte, on no només hi van poder participar els nens de l'entitat, sinó tots els nens del barri. Segons l'esplai, la participació va superar la que hi havia estimada, i això va ser positiu: hi havia més nens, més activitats, i per tant més diversió. Just desprès es va batejar a "Pepitu", el drac, el nou capgròs que conformen els Capgrossos de l'Esplai Llumvi, i que van sortir en cercavila per tot el barri, acompanyats pel grup de Majorets i Txaranga El Triangle de Sants, que van amenitzar aquest acte.

Per completar i acabar el programa del dissabte, van actuar el grup d'Street Style de l'AAVV d'Alba Rosa, amb un espectacle de ball country i hip-hop, i el grup de la Dança del Ventre del grup La Unión. Per finalitzar es va muntar una disco mòbil, per engrescar al barri, i l'Esplai Llumvi va programar un joc de nit, també enfocat als nens del barri que va durar fins les 12 de la nit.



La jornada del diumenge va ser més distesa, i va començar a les 10 del matí amb una xocolatada infantil, en la que també hi podia participar el barri. Durant tot el matí es van col·locar inflables i jocs per als infants, que van gaudir d'un matí de diversió. També a la mateixa plaça es va fer la tradicional exhibició de cotxes antics, on els més grans, i no tan grans podíen reviure époques daurades amb aquest automòvils. Els actes de la festa del barri van acabar amb la missa solemne a la nostra parròquia, missa en honor al nostre patró, Sant Jordi, i amb un dinar popular a la Plaça de Saint Herblain.




Podem cal·lificar de molt exitosa la festa d'enguany, ja que s'ha guanyat en implicació, i en  número de persones participants i assaistents. De ben segur que aquest és l'impuls que necessitava el barri per aspirar a seguir creixent, a seguir caminat pas a pas, a recuperar la vida que semblava que havia perdut. Així doncs, fins l'any que bé! Esperem que tothom hagi passat un gran cap de setmana en el nostre barri!
Clica sobre la imatge per veure més fotos de les Festes del Barri.
Fotografíes gentilesa de Jordi Mondragón

No hay comentarios:

Publicar un comentario