lunes, 23 de mayo de 2011

Quarta i última jornada de formació: Una societat immersa en el món de la imatge i la comunicació.

El passat dissabte 21 per matí es va celebrar als locals de la Parròquia de Sant Joan Baptista la quarta i última jornada de formació que ha impulsat l'arxiprestat de Bruguers. En aquest cas l'últim tema proposat va ser com tractar el cristianisme des de el món de la comunicació i la imatge. El ponent, Mn. Francesc Romeu, va començar la formació amb la famosa frase: “una imatge val més que mil paraules”.

"El Cristianisme, per transmetre el seu missatge ha utilitzat dos canals bàsics: la predicació i la lectura de la bíblia, però avui en dia moltes persones no han escoltat ni han llegit res de cap tema religiós, es més, ni ho faran i nomes es guiaran pel que els hi arribarà en imatges".

 
Mn. Francesc Romeu
A continuació va explicar 11 punts d'interès, en els quals ens dona idees i maneres per poder arribar a la gent utilitzant els medis de comunicació, la imatge o el so. Els cinc grups de treball van fer una feina molt interesant, ara nomes falta que sabem portar-les en bona pràctica. Les jornades de formació han acabat, però no hem de donar, ni molt menys, per acabades aquestes jornades aquí, ja que tots els que hi hem assistit estem molts contens i creiem que encara ens falta molt per aprendre i aconseguir estar a l’alçada de les necessitats del món.


Animem als responsables del nostre arxiprestat a seguir amb aquesta important i humil tasca, nosaltres els seguirem en tot allò que poguem. Moltes gràcies a Tothom!

No hay comentarios:

Publicar un comentario