lunes, 23 de mayo de 2011

Concert solidari de la coral Som i Serem de Viladecans

El passat dissabte 21 de maig, a les 9 de la nit, va tenir lloc a la nostra parròquia un concert benèfic de la coral viladecanenca Som i Serem. El diners que es van recollir, gràcies a tots aquells que voluntàriament van aportar, serán íntegrament destinats per a projectes que té la nostra parroquia i Soltermón als paisos de centre-américa, com Guatemala, Nicaragua i El Salvador. De ben segur que serán de gran ajut. 

En aquest concert la coral van interpretar temes de: Quim Mas, Ortega Monasterio, Verdi, Pablo Solozábal, Francesc P. Bové i Vicenç Bou entre altres. L'interpretació d’havaneres, caramelles i sardanes va fer que els que i vàrem assistir paséssim una estona molt maca. El públic estava tan animat que fins i tot acompanyaven els cantaires em palmes seguin la musica i el so tradicional de les sardanes. Va ser un moment alhora molt emotiu.

La coral Som i Serem amb el seu director al front, Ciscu Oller.


 Aquest dissabte creiem que es va aconseguir fer, a més d'una manera admirable, una veritable jornada solidària, i s'està demostrant que en aquesta parròquia tots ens preocupem, i tots posem el nostre granet de sorra per ajudar als altres,  per els projectes que estan oberts a aquest països tant necessitats com son Guatemala, Nicaragua, i El Salvador. Moltes gràcies a tothom!

No hay comentarios:

Publicar un comentario