lunes, 3 de diciembre de 2018

Full Nº 600; PARROQUIADE SANTA MARIA MAGDALENA DE VILADECANS 2/12/2018; ADVENT I

PARROQUIA

DE SANTA MARIA MAGDALENA
DE VILADECANS 
2/12/2018  Nº 600
ADVENT I

Pidamos al Señor la gracia de dejarlo todo para llevar adelante el anuncio y el testimonio, como hicieron Pedro y Andrés. Papa Francisco                   
PREGARIA D’ADVENT

Déu de l’amor, Pare dels pobres: comencem avui el temps d’Advent, el temps de preparació de la vinguda de Jesús el vostre Fill: la seva vinguda fet infant pobre allà a Betlem, la seva vinguda constant en la nostra vida de cada dia, la seva vinguda al final de la història, quan acollirà en el seu Regne tota la humanitat redimida.
Us preguem, Déu de l’amor, que aquest temps que comencem renovi la nostra fe i la nostra esperança, per aprendre a ser cada cop més fidels deixebles del vostre Fill que ve enmig nostre.
Ell, que amb vós viu i regna en la unitat de l’Esperit Sant, Déu, pels segles dels segles.
                                                                                                    Josep Lligades.
L’EVANGELI DEL DIUMENGE
Comencem l'Advent i Jesús ens interpel·la: quins interessos i preocupacions tenim; quines coses ens fascinen; què ens lliga, de què tenim necessitat de ser alliberats?
I, encara: El que descobrim de Jesús i de la llibertat que porta, com afecta a aquestes realitats?                                                 
                                                                             Mn. Josep Maria Romeguera
NOU PLA PASTORAL
Durant tres anys, del 2015 al 2018, hem estat vivint com a església diocesana de Sant Feliu de Llobregat el Pla Pastoral “Jo soc el cep i vosaltres les sarments”, que va emergir de la reflexió pel desè aniversari de la diòcesi.
S’ha acabat ara aquest trienni i, seguint la imatge del cep i les sarments, arriba el temps de la collita, és a dir, d’avaluar els fruits i donar-ne gràcies a Déu. Després, els temps forts del nou any litúrgic ens donaran també l'ocasió de centrar el nostre interès sobre tres punts fonamentals: la sinodalitat, la comunió i les concrecions històriques d'un camí fet en comú com a Església. 
         El Consell Pastoral Arxiprestal de Bruguers.
Aquest divendres a la parròquia de Santa Maria Magdalena s’ha reunit el Consell Pastoral arxiprestal. Donem gràcies a Déu pel bon treball dels nostres companys y preguem pel fruit d’aquest instrument de sinodalitat.
AVISOS:
1)   Domingo 2 de diciembre a les 12 h. Misa por el Sr. Severo Valls.
2)   A partir de esta semana, hasta el domingo 16 de diciembre nuestra parroquia empieza la campaña de NAVIDAD de recogida de alimentos para familias necesitadas del barrio. Puede ser leche aceite, legumbres, y demás productos de consumo diario. Muchas gracias por vuestra generosidad!
3)   Este lunes 3 de diciembre reunión de Zona 8 de monitores.
4)   Sábado 8 de diciembre a les 12 h. de la mañana, Fiesta de la Inmaculada Concepción. Misa rociera cantada por el Coro Zahara de la Sierra de Viladecans, recogida de alimentos para Caritas. Y villancicos. Celebremos con alegría nuestra Madre del Cielo!
5)   Sábado 8 de diciembre a les 13 h. misa de acción de gracias y renovación de votos de los esposos: Mari Carmen Caparrós Granados y Fernando Rodríguez Sabadiego. En sus bodas de plata. Muchas felicidades en nombre de toda la parroquia.
6)   Sábado día 15 de diciembre a las 18’30 h. Misa familiar y recogida de alimentos para familias necesitadas del barrio.
7) Este  miercoles a las  20h lectura del evangelio de Sant Marcos en la Parroquia Mare de Déu de Sales.

bisbat de Sant Feliu                                                                   
parròquies de Viladecans:
Enllaç del nostra blogger:
amics de l’ermita de la Mare de Déu de Sales
                                                                                                                                                               


No hay comentarios:

Publicar un comentario