martes, 25 de diciembre de 2018

full Nº 603; PARROQUIA DE SANTA MARIA MAGDALENA DE VILADECANS 23/12/2018; ADVENT IV

PARROQUIA

DE SANTA MARIA MAGDALENA
DE VILADECANS 
23/12/2018  Nº 603
      ADVENT IV

 Encomendémonos a la Virgen pidiéndole que nos ayude a preparar el corazón para acoger al Niño Jesús en su Natividad.                                   Papa Francisco


L’EVANGELI DEL DIUMENGE
Arribem a les portes de Nadal. Amb Maria i Elisabet volem ser testimonis del missatge joiós: el Senyor és amb tu, el Senyor és amb nosaltres. Un missatge que no ens podem quedar per nosaltres mateixos, l'hem de comunicar, l'hem de compartir. Ho hem de fer saber als qui el desconeixen.
Mn. Josep Maria Romeguera
AVISOS:
Curso general de liturgia. Para la formación de agentes de Pastoral Litúrgica. Días 26 de enero, 23 de febrero, y 23 de marzo de 2019. De 10 a 13 h. de la mañana en la rectoría de Castelldefels. Comunicad con el sacerdote de vuestra parroquia. Organiza: el Consell Arxiprestal de Brugers. Colabora: Vicaria episcopal del Llobregat i delegació de Pastoral Sacramental y Litúrgica.
El grupo de Teresa de Calcuta ha confeccionado unos magníficos objetos de Navidad que pone a vuestra disposición después de la misa de doce. Podéis pasar por el local para verlos y adquirirlos
NAVIDAD 2018
Misa de Nochebuena:
Lunes 24 de diciembre a las 12 h. de la noche. 
Al finalizar coca y moscatell.
Misa de Navidad:
Martes 25 de diciembre a las 12 h. de la mañana.
Entre semana las misas se celebran como es habitual a las siete de la tarde.
CANVIS PARROQUIALS A VILADECANS I SANT CLIMENT.
Des de fa una colla d’anys, les parròquies de Viladecans i Sant Climent hem anat treballant en conjunt. Som conscients que ha minvant el nombre de preveres disponibles i ha augmentat la seva edat, circumstancies que demanen certa reorganització. Per aquest motiu volem informar d’alguns canvis que afecten a varies de les nostres comunitats.
1)    El nostre Bisbe Mons. Agustí Cortés i Soriano, cercant el be pastoral de Viladecans i Sant Climent, valorant el treball realitzat per tothom, ha acceptat la jubilació de Mn. Joan Puig Mas de la parròquia de Sant Joan Baptista, presentada ja fa cinc anys. El Sr. Bisbe manté i agraeix que Mn. Joan Puig continuï com a rector de les parròquies de la Montserratina y Sant Climent amb l’ajuda de Mn. Sebastià Payá Sánchez. Diaca. I de Mn. Jaume Boguñá Casals.
2)    El Bisbe nomena nou rector de Sant Joan Baptista a Mn. Frederic Esteve. Amb l’ajuda de: Mn. Josep Maria Gómez de Perugia i Mn. Juanjo Castaño Santos, Diaques. Mn. Fredi continua com a rector de Santa Maria Magdalena, però serà substituït, a Santa Maria de Sales per Mn. Manolo Gómez actual rector de Sant Nicasi, que no deixa les seves funcions anteriors.
3) Ens encomanem a la pregària del poble Sant de Déu. Preguem pel bé de les nostres comunitats. Que el misteri del Nadal, ens ajudi a viure la joia de ser per als altres.
4) Nos encomendamos a la oración del pueblo santo de Dios. Pedimos por el bien de nuestras comunidades. Que la celebración de esta navidad nos ayude a vivir con alegría el ser para los demás. FELICES FIESTAS






Els infants de la Parròquia i el grup de Pastoral de la Salut van anar a desitjar als nostres PARES, AVIS, I persones grans uns molt bons NADALS.
           
            bisbat de Sant Feliu

parròquies de Viladecans:
Enllaç del nostra blogger:
amics de l’ermita de la Mare de Déu de Sales
            https://ermitadesales.wordpress.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario