sábado, 23 de marzo de 2019

Full Nº 616; PARROQUIA DE SANTA MARIA MAGDALENA VILADECANS 24/3/2019; QUARESMA III



PARROQUIA
DE SANTA MARIA MAGDALENA
VILADECANS
24/3/2019  Nº 616
QUARESMA III


Demos gracias a Dios por la “hermana agua”, elemento sencillo y precioso, y esforcémonos para que sea accesible a todos.  Papa Francisco                                


NO DEIXAR NINGÚ ENRERE
        Tres de cada deu persones al món no tenen accés a l’aigua potable i fins a un 60% no disposen d’instal·lacions de sanejament, com clavegueram, gestionades de manera segura. Ho diu l’ Informe mundial de les Nacions Unides sobre el desenvolupament dels recursos hídrics 2019, publicat aquesta setmana amb motiu del Dia Internacional de l’Aigua, que se celebra avui. Amb el títol No deixar ningú enrere, l’informe de l’ONU se centra en el sisè objectiu de desenvolupament sostenible (ODS) -l’anomenada Agenda 2030 per al món-que es proposa assolir la universalitat en l’accés a l’aigua potable i el sanejament en els pròxims onze anys.

AVISOS
1)  Viernes 29 de marzo a las 19 h, Viacrucis i celebración de la Palabra.
2)  Sábado 30 de marzo a las 11’30 h, en la parroquia de San Juan,
Retiro de Cuaresma, sobre el tema: “Ser santo hoy” a cargo de Mn. Albert Maria Manic i Bou. Diacono. Os esperamos!
3)  Sábado  30 de marzo a las 20h, Ven al concierto Musicoral, que agrupa a varias corales del Baix Llobregat, entre ellas, la schola Gregoriana de Cataluña, de Sant Just Desvern, la coral Áurea, de Cornellà y la coral Montau, de Begues, así como la coral La Lira, de Viladecans. Un concierto que se realizará en la parroquia de San Juan,
4)  Sábado 30 de marzo a las 20’45 h. en la parroquia de Santa María Magdalena: Sopar de la Fam a beneficio de Soltermón. Mn. Manel Simó compartirá con los asistentes las acciones solidarias que se han llevado a cabo en Guatemala este año pasado, con la ayuda de Soltermon. Os esperamos!


    PREGARIA PEL DIA DEL SEMINARI
              Pare Sant, Vós heu volgut que el misteri de salvació que va dur a terme el vostre Fill Nostre Senyor Jesucrist, fos prolongat a través d’homes configurats amb el seu sacerdoci.
              Feu que a tota l’Església es desvetlli el desig que molt siguin cridats al vostre servei. Que els sacerdots siguin exemplars amb una vida Santa. Que la vida consagrada sigui testimoni del vostre inefable amor. Que les famílies siguin escola de discerniment.
              Pare, feu de la vostra Església un si matern fecund per l’acció de l’Esperit Sant, en el qual molts escoltin la vostra crida al ministeri sacerdotal. Que els nostres seminaris siguin llocs d’encontre i comunió en el cor de l’Església, per la formació de pastors segons el vostre cor. Amén
              Moltes gracies per la vostra col·laboració en la col·lecta pel dia del seminari.
    NOTÍCIA DE CASTELLDEFELS
              Com a cristians ens preocupa la tensió que s’ha produït a Castelldefels aquest dilluns passat. Un centenar de joves han boicotejat, una concentració convocada per diverses entitats socials, de rebuig als atacs al centre de menors municipal. La concentració, que ha començat a les set de la tarda, ha comptat amb la presència de l'alcaldessa Maria Miranda i del secretari d'Igualtat: Oriol Amorós, entre d'altres.
              Quan els convocants han iniciat la lectura del manifest solidari, uns joves, alguns d'ells  presumptament protagonistes dels atacs, els han increpat i han carregat contra els manifestants. Un fort cordó policial ha evitat incidents més greus.
              Preguem per la pau social i la solidaritat amb els joves tutelats per tal que puguin tenir una bona oportunitat per reorientar les seves vides.
    LUNES, FIESTA DE LA ANUNCIACIÓN
              Esta fiesta celebra la respuesta sencilla i valiente de María a la propuesta que le hace el Padre de ser madre de su Hijo. María dice que sí, a pesar de los inconvenientes que tal propuesta lleva consigo, púes esta prometida a José.
              Hágase en mí según tu palabra, es su respuesta. Y se dispone a realizar lo que está en sus manos: He aquí la servidora del Señor. Y de inmediato sale hacia los montes de Judea para ayudar a su prima Isabel, ya que el ángel le había informado que también ella estaba embarazada.
              La carta a los Hebreos entiende muy bien el enorme cambio que significa Jesús para todos: desaparece el mundo de la magia i los sacrificios y empieza el tiempo de la donación y el servicio a la voluntad de Dios.
   

bisbat de Sant Feliu
parròquies de Viladecans:
Enllaç del nostra blogger:
amics de l’ermita de la Mare de Déu de Sales




No hay comentarios:

Publicar un comentario