lunes, 17 de junio de 2019

Full Nº 627; PARRÒQUIA DE SANTA MARIA MAGDALENA VILADECANS 16/6/2019; STA. TRINITAT

PARRÒQUIA

DE SANTA MARIA MAGDALENA
VILADECANS

16/6/2019  Nº 627
STA. TRINITAT

Los pobres nos salvan porque nos permiten encontrar el rostro de Jesucristo.                Papa Francisco                                       


L’EVANGELI DEL DIUMENGE
            Acabat el temps pasqual, tindrem dos diumenges amb festes especials. Aquest celebrem la Santa Trinitat. Lloem Déu, senzillament. Ens estima. És l'Amor. Celebrar-ho és una expressió del nostre amor envers Ell. I de la nostra voluntat de viure del seu Amor, estimant el proïsme.     Mn. Josep Maria Romeguera

No oblidem les causes de Jesús: qui passa fam i set, qui està malalt i a la presó, qui va nu i qui és foraster, qui plora i qui és perseguit... #LaLlarÉsLaClau #FreeOpenArms #VolemAcollir
                 PROPERA SETMANA CAMPANYA PER CARITAS
              Ja s’ha fet arribar a les parròquies el material per animar i dur a terme el cap de setmana vinent, la col·lecta a favor de Càritas. En el sobre hi anava una carta de salutació, els sobres per la col·lecta i cartells. També un sobre més petit amb un material sobre la possibilitat de fer testament solidari a favor de Càritas. Reitero el meu agraïment per la vostra col·laboració en fer-ne difusió i fer arribar el missatge de Càritas arreu. L’acció de Càritas no té sentit sense el recolzament i la implicació de les comunitats parroquials.
              ACTIVITATS
1)   Aquest dissabte l’Esplai Llumvi finalitza el curs amb la celebració del seu desè aniversari. En donem gracies als monitors, actuals i antics! Volem ser una família acollidora! Volem ser família cristiana. Units en la pregària!
2)   Dimecres 19 de juny a les cinc de la tarda: Darrera reunió del curs del grup de Vida Creixent.
3)   Dijous 20 de juny a les 11 h. a la Residencia Federica Celebració del Corpus
4)   Divendres dia 21 a les 19’30 VINE I VEURAS
    a la Parròquia Mare de Déu de Sales.
5)   Dissabte dia 22 a les 10 h. del matí Reunió 
    del Consell Pastoral Parroquial.
6)   El proper cap de setmana solemnitat de la 
    festa de Corpus. Es farà una bonica catifa 
    en el passadís central de l’Església. En acabar 
    les celebracions es faran uns moments 
    d’adoració eucarística.
7)   El proper cap de setmana, jornada de la Caritat. Col·lecta especial per Caritas.
8)   El dilluns 24 de juny es la Festa de Sant Joan Baptista. La celebració d’aquesta solemnitat es farà a les 12 h. a la parròquia veïna de Sant Joan. Gracies.

¡GRACIAS A TODOS LOS QUE HACÉIS PARROQUIA!
              A los CATEQUISTAS DE LA INICIACIÓN CRISTIANA (Primera Comunión) que semanalmente dedican su tiempo, su ilusión y su buen hacer para ayudar a los niños y niñas a conocer y querer más a Jesús.
              A los JÓVENES DEL ESPLAI LLUMVI EN SU DECIMO ANIVERSARIO que semana a semana organizan actividades para pequeños i grandes.
              A los miembros del GRUPO DE VIDA CREIXENT que descubren la riqueza de la fe de la Iglesia, se forman como cristianos.
             AL GRUPO DE TERESA DE CALCUTA que, se reúnen para formarse y hacer actividades solidarias.
              AL GRUPO DE PREPARACION DE CANTOS DE MISA que nos ayuda a dar gracias a Dios, que facilita nuestra oración y nuestra plegaria, y que nos regalan su tiempo, sus voces y sus capacidades musicales.
              AL GRUPO DE ORACIÓN VEN I VERAS que mensualmente se reúne para compartir la plegaria, para crecer en confianza en Dios y para rezar por todos.
              AL GRUPO DE PASTORAL DE LA SALUT por su trabajo en la atención a los enfermos, gente mayor en sus domicilios, y en el acompañamiento a los residentes y a los  familiares, visita, celebraciones religiosas en el C.S.S. Federica Montseny.
              AL CONSEJO DE ECONOMÍA que colabora en la gestión de recursos, en la planificación de los gastos, y que nos recuerda la responsabilidad de todos en el mantenimiento de la parroquia y de la Iglesia.
              AL EQUIPO DE SACERDOTES que se reúnen para compartir su vida y oración, para planificar la actividad pastoral y organizar la vida y acción de la parroquia.
              A las HERMANOS GABRIELISTAS, que con su entrega nos recuerdan la consagración total a Dios desde el servicio a los demás.
         A todos los que trabajan por nuestros barrios, especialmente a las ASOCIACIONES DE VECINOS.
              A los niños que acuden a la catequesis y a sus padres que los traen con ilusión y confianza, sois un motivo de alegría y esperanza para nuestra parroquia y para la Iglesia.
               A las parejas de novios que vienen a preparar y celebrar su matrimonio y a las familias que se acercan a celebrar el bautismo de sus niños, gracias, nos hacéis estar vivos y tener, como vosotros, muchos proyectos e ilusiones.
              A todos aquellos que os reunís en esta casa y que os sentís a gusto en ella. A quienes colaboráis en la vida de la parroquia en mil tareas que en muchos casos no se ven pero que son necesarias: animación litúrgica, música en la celebración, sacristía, lecturas, limpieza, mantenimiento, tareas puntuales, asesoramiento jurídico, arquitectónico, técnico…
            A todos los que os sentís miembros de esta comunidad, a quienes participáis en la Eucaristía, a quienes tenéis cariño a esta parroquia y a aquellos que os acercáis por el motivo que sea.
              PERO SOBRE TODO GRACIAS A DIOS, ÉL COMENZÓ ESTA OBRA BUENA. QUE ÉL NOS SIGA ACOMPAÑANDO E ILUSIONANDO PARA SER FIEL REFLEJO DE JESUCRISTO Y DEL EVANGELIO Y MIEMBROS ACTIVOS DE SU IGLESIA.


bisbat de Sant Feliu
parròquies de Viladecans:
Enllaç del nostra blogger:
amics de l’ermita de la Mare de Déu de Sales



No hay comentarios:

Publicar un comentario