miércoles, 22 de junio de 2022

PARRÒQUIES DE SANT JOAN BAPTISTA i SANTA MARIA MAGDALENA, DE VILADECANS. 19/06/2022. SOLEMNITAT DEL COS i LA SANG DE CRIST.

 

 

Jesús habla en silencio en el Misterio de la Eucaristía, y cada vez nos recuerda que seguirle quiere decir salir de nosotros mismos y hacer de nuestra vida no una posesión nuestra, sino un don a Él y a los demás.                         Papa Francesc.

 


FESTA MAJOR!

En la festa de Sant Joan Baptista, celebrarem la cloenda del 75è aniversari de la inauguració de l’actual església parroquial, feta en la postguerra. La pandèmia ens impedí concloure-ho el 2020 i ens n’alegrem de fer-ho ara. Es una festa per a tothom que s’estimi Viladecans i s’estimi la parròquia, ja que, ambdós, han crescut de manera paral·lela, des d’un passat històric entranyable, fins aquest present que anem orientant cap al futur.

També celebrarem els 750 anys del document més antic referit a Sant Joan de Viladecans, amb l’arrelament cristià que això significa.

El dia 24, a les dotze, celebrarem una Eucaristia concelebrada presidida pel nostre vicari general, mossèn Josep Maria Domingo i s’hi beneirá una placa commemorativa.

El dia 25, a les vuit del vespre i a l’església de St. Joan B., es presentarà el llibre “La parròquia de Sant Joan de Viladecans”, a càrrec del seu autor Josep Lligadas Vendrell, seguit d’una taula rodona on hi intervindran Conxita Almirall, Gna. Pietat Rodríguez, Jaume Lligadas, Antonia Sánchéz i mossèn Joan Puig, amb els quals compartirem records, punts de vista, i experiències, en la seva relació amb la parròquia de Sant Joan Baptista.

TONI OIA, PREPARA L’ADMISSIÓ A ORDES.

El  candidat al diaconat Toni Oia, que col·labora a les nostres parròquies de St. Joan B. i de Sta Maria Magdalena, rebrà el proper 25 d’aquest mes “l’admissió a ordes”. Un ritus previ als ministeris de lector i d’acòlit, abans de l’ordenació diaconal.

DONEM-NE GRÀCIES A DÉU !!!

CONFRARIA DE LA MARE DE DÉU DE MONTSERRAT.

A Sant Joan Baptista, aquest dissabte 18, a les set de la tarda, en l’Eucaristia anticipada del diumenge, es restablirà la delegació de la Confraria de la Mare de Déu de Montserrat.

Presidirà l’Eucaristia el pare Joan Maria Mayol, rector del Santuari de Sta. Maria de Montserrat, acompanyat de mossèn Frederic Esteve, rector.

 En aquesta eucaristia que litúrgicament celebrarem la festa del Corpus, hi esteu especialment convidats tots i totes els antics confrares, així com aquelles persones que ens heu formalitzat la petició escrita de formar-ne part, ja que el pare Joan Maria, us lliurarà el document nominal que us acredita com a confrares i una llàntia que fa present la vostra adhesió a Santa Maria de Montserrat, mitjançant la Confraria.

En finalitzar l’Eucaristia, al pati de la parròquia, compartirem una estona d’amistat, amb un refresc i coca de forner.

Aquest restabliment del Centre Delegat de la Confraria, posa en relleu la nostra voluntat d’avançar, com una comunitat viva que, tal i com som, no ens deixem perdre, qualsevol realitat que ens ajudi a créixer en la fe, l’esperança i la caritat, en mig d’aquest món nostre, tan canviant.              

INTENCIONS DE LES MISSES DEL MES DE JUNY.

Parròquia de St. Joan Baptista.

29/06/2022. Difunt: Rafael Hava, (30è aniversari).

DESPATX PARROQUIAL

El despatx parroquial d’ambdues parròquies, està al carrer St. Joan, 14, de Viladecans. Obre els dimarts feiners, de 17:00 a 18:30. També es pot concertar visita al tel: 93.637.25.03.

AGENDA DE JUNY.

24 i 25. Div. I Dissa:        FESTA DE ST JOAN i CLOENDA DEL 75 è ANIVERSARI.

24. Divendres:                  12:00. Missa concelebrada de St. Joan. Cloenda del 75è aniversari del temple i 750 anys de presència cristiana.

25.Dissabte:                     19:00. Missa concelebrada i presentació del llibre “La parròquia de St. Joan B. de Viladecans”. Josep Lligades.

27. Dilluns:                        Reunió i trobada de fi de curs, del Grup de Litúrgia: lectors, animadors de cants i de l’ambientació litúrgica.

------------------------------------------------------------------

St. Joan Baptista:                

Els dilluns a les 18’30 h. Pregària del Sant Rosari.

Dimarts, feiners, 18:00, assaig de cant litúrgic.

Grup missa de les 13:00.

Els dijous, feiners, 19:30, assaig de cant litúrgic.

Grup missa de les 10:45.

Cada 27 de mes, Visita Espiritual a Santa Maria de Montserrat.

 

AVISOS PARA LA PARROQUIA DE SANTA MARIA MAGDALENA 

1)    Sábado 18 de junio a las 17’30 h. Fiesta fin de curso del Esplai Llumvi. Tarde de Juegos i cena.

2)    Sábado 25 de junio: no celebramos la misa de ocho de la noche.

3)    Domingo 26 de junio: 12 h. Misa en honor a la Virgen del Rocío


No hay comentarios:

Publicar un comentario